Hitri video merilni stroj, merilni stroj za merjenje površine, 3D optični površinski skenirni stroj

1.Multi-navojni izračun, visoka izracunska hitrost.
2.Kopirajte dostop do površine podatkov o oblaku delov
3. Skeniranje kulturnih relikvij in 3D prikaz

Podrobnosti izdelka


A. Obseg uporabe sistema

Povratna zasnova : hiter dostop do podatkov o oblakih delnih točk, izdelava tridimenzionalnega matematičnega modela, da bi dosegli cilj hitrega oblikovanja izdelka.

Preizkušanje izdelkov : prepoznavanje ulitkov, odkovkov, žigosanj, plesni, plastike, lesa in drugih izdelkov lahko zaznava ulitke, odkovke, žigosanje, plesen, pločevino, plastiko, les in druge izdelke, ki so še posebej primerni za hitro in visoko natančno detekcijo kompleksne ukrivljene površine.

Druge aplikacije: skeniranje kulturnih relikvij in 3D prikaz, nenormalni korekcijski zob, plastična operacija in zgornja površina.

QQ 截图 20170630093054.jpg

B. Product Technology Prednost

Tehnologija naprednih tehnologij: Sprejemanje mednarodne napredne heterodinske večfrekvenčne faze 3-optične merilne tehnologije, se lahko velika večina predmetov brez obdelave s površinskim brizganjem neposredno skenira in skenira barvne celo črne predmete.

Visoka merilna hitrost: večniten izračun, visoka izračuna hitrosti. En čas skeniranja je 2 ~ 4 sekunde, kar lahko doseže 1,3 ~ 4 milijone točk.

Merilna širina je nastavljiva: v skladu z zahtevami uporabnika, opremljene z eno ali več skupino objektivov, ki lahko dosežejo različne merilne ravni, enotno merilno širino: 32mm × 24mm ~ 1000mm × 1000mm.

Samodejno šivanje: Globinsko se ujema s procesom skeniranja, samodejnim spajanjem, podpiranjem temelji na mejnik in merjenjem značilnosti obdelovanca.

Izberite za optično branje: skeniranje z visoko učinkovitostjo, podpiranje optičnega branja ročne izbire, izboljšanje učinkovitosti hitrosti skeniranja in naknadne obdelave.

Barvno skeniranje: v skeniranju 3D oblika predmetov hkrati lahko skeniranje in izpisovanje teksturnih informacij.

Obogatena funkcija za naknadno obdelavo: Optimiziranje točkovnega območja zmanjšanja hrupa, prekrivanja oblakov fuzijske točke (brisanje prekrivajočih se površin), točkovno avtomatsko naknadno obdelavo funkcij, kot so polnjenje lukenj, trikotnik.

Funkcija Rich Analysis: s točkovnim obsegom oblike, različnimi koordinatnimi transformacijami, elementi, funkcijami vseh vrst kotov in velikosti.

Izvedite različne vmesnike za izhod podatkov: točkovni oblak (ASC, IGS), trikotna mreža (STL), mapa s teksturo (OBJ).

Celoviti podatki: Funkcija optične sonde je lahko primerna za greben, meritev lokacije luknje.

Uspešnost izdelkov je stabilna: desetine domačih in tujih uporabnikov je potrdilo, da je njegova učinkovitost stabilna. Vključno z več domačimi vojaškimi uporabniki (kitajska akademija testa letenja, kitajska moč zrakoplova, kompozitni material, 43 raziskovalnih inštitutov itd.); Univerza v Evropi in Združenih državah (Univerza NEWCASTLE, Univerza Glasgow, Univerza Purdue itd.), Domača univerza (univerza Tsinghua, industrijska univerza Harbin, Nanjingska univerza za aeronavtiko in astronavtiko itd.).

Tehnična podpora: neodvisne raziskave in razvoj, razvoj po meri je prilagodljiv; Močna raziskava in razvoj vrhunske tehnične ekipe, ki vam nudi celovite rešitve in tehnična navodila.

QQ 截图 20170630093210.jpg

C. Parametri

TIP

XTOM


Merilni obseg

400 mm * 300 mm

Merilni parametri

Merilna natančnost

0,01mm

Dot pitch

0,2mm

Merilna razdalja

850mm

Mejna globina

> 300mm

Parametri kamere

Izvor

Nemčija

Količina

2

Vrsta vmesnika

Gigabitno omrežje

Pikseli kamere

2,3 milijona slikovnih pik ( 1920 pikslov × 1200 slikovnih pik )

Goriščna razdalja objektiva

25mm

D. Delovno okolje

- preveriti točnost in zanesljivost sistema opreme pri merjenju opreme;

- moč: AC 220V plus ali minus 10% 50Hz + + 2% (zanesljivo ozemljitev);

- Delovna temperatura: 0 ℃ -40 ℃;

Temperatura kalibriranja: 20 ℃ ± 2 ℃;

- relativna vlažnost: ≤ (70 ± 10)%;


Kot eden izmed vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev visoko natančnega stroja za hitro merjenje video posnetka, stroj za merjenje površinskega skeniranja, 3d optični stroj za skeniranje površin, je tukaj pri vas čakal na stik.
Povpraševanje