Cilindričnost merilnega instrumenta, cilindrični odkrivanje

1.Merilna natančno krožna ribanje uvoženi iz Nemčije 2.korene naprava tvorjena z različnimi specifikacijo in dolžino rubinastimi sond 3.Strateški struktura aerostatičnem ležaja se uporablja na rotarymeasurment platformi visoke natančnosti

Podrobnosti izdelka

Kot eden izmed vodilnih proizvajalcev na Kitajskem in dobaviteljev visoko precizne merilne Cilindričnost instrument, valjaste odkrivanje, da je tu čakajo na vaš stik.

uporaba:
Leadsy serija Cilindričnost merilne naprave se večinoma uporabljajo za merjenje vrtljivih telesa obdelovancev, katerih različne površine so redno ali neredno, neprekinjeno ali s prekinitvami, kot so njihove okroglost, Cilindričnost, linearnost, koncentričnost, soosnost, ravnost, vzporednost, pravokotnost, površine valovitost in tako naprej. Poleg tega lahko spektralna analiza, analiza višina valov, analiza shafts'curvature in skok analizo območje poteka na stroju.
značilnosti:
1. Struktura aerostatičnem ležaja se uporablja na rotarymeasurment platformi visoke natančnosti, ki se ne more bi glavno vreteno stroja zaradi obrabe prizadela, zato se njegova življenjska doba se bo razširil.
2. Kot je za pridobitev podatkov, natančno krožno rešetko uvoženi iz družbe HEIDENHAIN v Nemčiji kot tudi v zvezi s tehniko, se uresničuje.
3. Stroj je nastavljen z različnimi specifikacijami in dolžino rubinasto probes.Furthermore, lahko posebne sonde in napeljave so oblikovani v skladu s potrebami naročnika.
4. Stroj ima močne funkcije analize, kot linearnosti, Cilindričnost, ravnost, vzporednosti, soosnost, Koncentriranost, valovanje in valovanja višina analysis.It mogoče analizirati frekvenčni spekter del, ki je površinsko stanje in na koncu in amplitudo valov lahko ponudi.

Povpraševanje