Dom > Novice > Vsebine

METODA ZDRAVLJENJA VIBRACIJE CMM

Jul 26, 2016

Vibracij je eden od glavnih dejavnikov, ki vplivajo na merilni stroj natančnost in stabilnost, da CMM za zagotovitev dovolj točnosti, morate ustvariti primerno okolje za merilni stroj.


Če namestitev CMM kjer so močno odvisna od vibracij, smo ponavadi sprejme, temelj zdravljenja (prehoda, izolacija jarek), vendar metoda izolacije je očitno pomanjkanje (kot CMM natančnost proizvodov ni mogoče izpolniti, in z uporabo okolje, če uporabnik v tleh očitno ne more sprejeti temelj sistema), nastanek dušenja mehanizem je sestavljen za neustreznost izolacija vibracij fundacije.


Nano natančnost avtonomno oblikovanje patenta tehnologija - CMM dušenja mehanizem. Enostavno in priročno namestitev. Dajanje gumijasta podloga v zgornji in spodnji dušenja gume blok matrike, vstavljanje dveh vstavite med seboj z uporabo gor in dol vodnik prispevkov zagotoviti mesto. Štiri navojne luknje na podlagi dveh matrik je mogoče povezati dušenja CMM ali tla. Štirikotnik je opremljen vodnik steber, ki lahko učinkovito prepreči strmoglavljenju ali prevračanjem zaradi enostranske veljavnosti dušilna naprava.