Dom > Novice > Vsebine

UPORABA CAD V KOORDINATNI MERILNI STROJ

Jul 29, 2016

bridge cmm

Koordinatni merilni stroj je bilo pogosto uporablja v plesni, letalska in avtomobilska predelovalne industrije. Uporaba CAD v koordinatni merilni stroj je uporaba software razvit z računalnika opraviti dodatne meritve test.

Koordinatni merilni stroj je bilo pogosto uporablja v plesni, letalska in avtomobilska predelovalne industrije. Uporaba CAD v koordinatni meThis preskusna metoda je merjenje CAD modela v programsko opremo zaradi pomanjkanja dejanskih artefakte. Močno zmanjšuje fazo odkrivanje z delovanjem preskusu predmeta, in lahko ne samo izboljšanje učinkovitosti odkrivanja, shranjevanje test virov vendar zmanjša intenzivnost dela.

coordinate measuring machine cmm

CAD uporablja reverse engineering proizvodnje. Obratno inženirstvo je postopek za izdajo risbe ali ustrezne podatke predložila glede obdelovanca, v primerjavi s po tradicionalnem postopku, v česar obdelovanca po risbe ali ustreznih podatkov. V obratnega inženirstva, najprej nad je uporaba treh koordinatni merilni stroj za natančno merjenje oblike vzorcev, in nato uporabite CAD izmerjenih podatkov, in nato ustvarite eno ali več CAD novice pila oblika.

measuring system

Nano natančnost konfiguracijo CMM je močna funkcija CAD programske opreme, ki uvoz CAD modela, ki se meri, in lahko deluje v načinu brez povezave, odprite programsko opremo, samostojno učenje funkcijo, sistem samodejno ustvari program meritev, je lahko tudi simulirano meritev, izvedite operacijo napak v procesu merjenja poti in zbirajo točke ter spremeniti program. Sedanji merjenje lahko zmanjšanje morebitnih težav in lahko največ zagotavljanju varnosti v procesu merjenja.


Tri usklajevati merilnega stroja kot nekakšen skupni merilni stroj, saj ima visoko natančnost merjenja in merjenje učinkovitosti in priročno delovanje. To lahko uresničite online merjenja. In uvedbo CAD funkcij, bo prinesla tri koordinatni merilni stroj večjo uporabo prostora.


E-mail:2972853095@QQ.com