Dom > Novice > Vsebine

"Na Kitajskem" Rio olimpijskih igrah

Aug 23, 2016

31 olimpijski zaključni prireditvi je praznoval na avgust 21 v Rio de Janeiro, Brazilija. Imamo 70 medalje skupaj in smo ponosni na vse športnike. Poleg tega MADE IN CHINA tudi prežema to olimpijskih igrah. In zdaj, povejte nam več podrobnosti.

Iz brade--Metro

V novembru, 2015, 90 podzemne železnice posebnih olimpijskih igrah vse prispeli v Rio.

R & D in proizvajalec "Olimpijski Metro" je CRRC Changchun železniških vozil Co, Ltd To pot je načrtovana za prevoz 300000 ljudi vsak dan, ki je lahko kratek čas iz mesta v jedro area od olimpijskih iger v pol ure. Namenjen je tudi glede na lokalne pogoje in prometa vezje, ki združujejo brazilski kulturne elemente. R & D "Olimpijski Metro" ustvarja zgodovino Kitajske storitev za čezmorske olimpijske igre.

Na Kitajskem--zraka-posoda

Klimatizirne naprave odpiranja slovesnosti mesto, ki lahko imajo 82000 ljudi--Maracanã stadium so izdelane na Kitajskem.

Gree zagotavlja zrak-posodo in storitev za olimpijskih prizorišč in druge podporne projekte, kar tudi pomeni, da "Made in China" pridobljenim pregled in odobritev družbene odgovornosti in celovito na OCOG.

Na Kitajskem--varnostni pregled naprave

Kitajskih podjetij, Nuctech Co., Ltd in Dahua Technology Co, Ltd itd, zagotoviti X-ray varnostnega pregleda opreme in video nadzor proizvodov.

Rentgenski skeniranje opreme, prepoznavanje obrazov, tehnologije in kamero sferične bo varnost za olimpijske igre.

Na Kitajskem--interkom sistem

Interkom sistem olimpijskih iger, odpiranje in zapiranje slovesnosti, jadranje igre in olimpijske vasi so vse iz Kitajske.

Kitajski komunikacije podjetja, Hytera komunikacije Co., Ltd, zagotoviti 1200 digitalni notranja telefonska zveza za organizacijski komite, in je tudi z neodvisnimi pravic intelektualne lastnine XPT okrepljeno navidezna gruča sistem.

Na Kitajskem--inženiring strojev

Del inženiring strojev največje število ter največji obseg Rio je olimpijski vasi je na Kitajskem.

Na Kitajskem--tekmo opreme

Jinling športne Co, Ltd ponuja odbojko tekmo opreme za olimpijske igre 2016 Rio.

Na Kitajskem--maskote lutka

2,5 milijona Rio olimpijski maskote, Vinicius in spominske značke leteti iz Kitajske v Rio.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com