Dom > Novice > Vsebine

Uvedbe koordinatni merilni stroj

Nov 23, 2017

Glede na razvoj koordinatni merilni stroj, prispevajo k razvoju tehnologije in razvoj instrumenta skozi različne načine. Koordinate merilni stroj lahko bolje za doseganje razvoja, ko je vodenje centra za razvoj, tudi za razumevanje vrednosti na celotnem področju.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Profesionalni merilni programske opreme, lahko vrednotimo obliki značilnosti skozi te točke, in izračunati njegovo velikost in položaj. Koordinatni merilni instrument se lahko uporabijo za zbiranje podatkov ločitev točke po metodi podobna proženje sonde. Skeniranje sondo tri dimenzionalni merilnega instrumenta ima dobre naravno frekvenco, je ne motorno ali mehansko strukturo, ki je primerna za visoke hitrosti skeniranja. Visoko natančnost izolacije optično skeniranje sistema za merjenje sondo, lahko neposredno odraža odklon sonde, z boljšo natančnostjo in hitro dinamična odzivnost.

Koordinatni merilni stroj ima različne konfiguracije in rešitve za visoko natančnost skeniranje sonda, ki se lahko uporabljajo v različnih velikostih in konfiguracijah CMM. Visoka točnost stalno skeniranje glavo je zelo primerna za zbiranje visoke hitrosti obrisa podatkov polje in zapletene oblike obdelovanec.