Dom > Rešitve > Vsebine

Vibracij metode zdravljenja CMM II

Aug 05, 2016

V sodobnih predelovalne industrije, tri koordinate merilnega stroja je bolj uporabljajo v proizvodnem procesu, ki naredi izdelek ciljev in ključnih postopoma spremeni iz končni pregled v proizvodni proces nadzora kakovosti. Preko povratnih informacij za pravočasno prilagoditev parametrov obdelave opremo za zagotavljanje kakovosti proizvodov in proizvodnih stabilnost in izboljšanje učinkovitosti proizvodnje.

renishaw probe head

Ker obstaja več in več merilni stroj applicated v mesto prireje, vibracija postane ponavljajoče se težave. Medtem ko uporabniki pri predelavi test, če vibracije test podatkov tri koordinatni stroj je izven območja, ima velik vpliv na natančnost merjenja. V tem času smo morali zgraditi posebne osnove.

Če vibracije preskusnih podatkov tri koordinatni stroja je v razponu, v tem času, kraju merilnega instrumenta vgradnje mora izpolnjevati naslednje pogoje:

1. v vseh smereh, gradient tal je običajno pod 5 mm/m.

2. tla nosijo mora biti večja od vsote največja masa merilni stroj in največjo težo merilnih delov.

3. vgradnja območju merilnega stroja mora brez površinsko aktivnost ali zlom

4. tla, podporo točk in okoliških grobo točk je treba očistiti.

patent aibration cushion to reduce vibration

Nudimo lahko tudi CMM dušenja mehanizem, ki je naše patent (Patent št. je ZL 2014 2 0532122.0). To praktično novo tehnologijo je dušenja z gumo.

In to lahko upočasni vibracije in zagotovitev točnosti stroj.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com