Dom > Rešitve > Vsebine

Uporaba CMM v proizvodnji avtomobilov

Aug 10, 2016

V hiter razvoj industrijske proizvodnje okolju, R & D in proizvodnjo velikega števila zapletenih mehanskih delov, ki so vse potrebujejo napredno tehnologijo testiranja in instrumentov, zlasti natančnost strojev raziskave, numerično krmiljenje stroja proizvodnje, auto dele proizvodnje, letalska in vesoljska ter vzpon v elektronski industriji. Koordinatni merilni stroj, kot enega od pomembnih veliko natančnost instrumenta, je bilo več in bolj ceni raziskovalci in proizvodnje zaradi njegovega priročno za tridimenzionalni prostor dimenzije merjenja, ki lahko zavedaš, on-line zaznavanja in avtomatsko merjenje.

Na področju avtomobilske proizvodnje, cilj kakovosti sodobne proizvodne industrije je čim več, da dele proizvodnje v skladu s konstrukcijskimi zahtevami. Vendar, če zagotoviti usklajenost proizvodnega procesa in načrtovanja, je treba za nadzor proizvodnega procesa. Najbolj učinkovit način za nadzor proizvodnega procesa je natančno merjenje velikosti, po dobi informacije o velikosti, analiza in povratne informacije, podatke v proizvodnem procesu, tako da stalno izboljšanje kakovosti proizvodov. Proces nadzora je jedro natančno merjenje velikosti obdelovance. Tri koordinatni merilni stroj je eden najbolj učinkovitih načinov za natančno merjenje in vrednotenje velikost podatki. In to lahko namesto različnih površinsko merjenje rokodelsko orodje, orodja za merjenje ravnino, fiksno ali po meri kombinacija drago merilniki in natančnost priročnik orodja za merjenje. S tem močno zmanjša čas, potreben za dokončanje kompleksnih vozilo pregleda. Tri koordinatni merilni stroj lahko zagotovi tovarne pregled proizvoda, kalibracijo stroj, kupec kakovosti in druge funkcije ta hkrati hkrati velikost podatkov, kot so proizvodni proces pogoji koristnih informacij za nadzor procesa.

Videz telesa je najbolj intuitiven prikaz vozila konstrukcijske in proizvodne ravni. In visoka natančnost telo je zagotovilo lepe oblike, prihranek časa in kakovosti avtomobilov. Kakovost odločilno vlogo v konkurenci. Tako lahko uporabljamo visoko natančnost, visoka učinkovitost tri koordinatni merilni stroj za izvajanje testiranja natančnost analize, on-line spremljanje in serije spremljanje za auto industrija proizvodnje.

Tri usklajevati merilnega stroja, kot nov, učinkovit precizijskih merilnih instrumentov je zelo vidno prednosti. Zdaj, to je bilo pogosto uporablja v proizvodnji strojev. Postane univerzalne testiranje opreme v sodobnih industrijskih pregled in nadzor kakovosti.


Obvestite me, če kateri koli vprašanja ali nasvet

E-pošta: overseas@cmm-nano.com