Dom > Rešitve > Vsebine

Ciljno vzdrževanje video merilnega stroja

Oct 12, 2017

Dnevno vzdrževanje video merilnega stroja je zelo pomembno. Spodaj so opisani nekateri pogosti napaki in uvedeni so nekateri osnovni načini vzdrževanja. Upamo, da lahko uporabniku instrumenta pomaga.

1. Sonda

Največji problem pri uporabi merilnega instrumenta je netočna natančnost, ki povzroči veliko napako. Natančnost x, y in z osi je na primer netočna. Najprej se pogoni x, y, z in x, y vijačni ravnilo v osnovi prilagajajo, ko gredo iz tovarne, zato jih ne razpakirajte takoj, ko kupite napravo. Da bi se izognili udarcem pri uporabi, bodite previdni pri premikanju stroja. Najprej morate namestiti stacionarni blok delovne mize, da preprečite trčenje, ki bi pripeljalo do velike napake pri natančnosti.

Drugič, merilnik je treba postaviti v suho, čisto in vibrirajoče okolje. In poskrbite, da je prostor s stalno temperaturo in ga pokrijte s pokrovčkom, ko ga ne uporabljate. V nasprotnem primeru se bo pojavila rjavost instrumentov in natančnost optičnih delov.

QQ图片20161213105144_副本.jpg

2. Neuspeh projekcije

Izpad projekcijskega zaslona, ​​vključno z zvočno silo, vrtilno silo, neenakomernostjo, štetjem med vrtenjem projektorja itd. Te jih je mogoče rešiti z zamenjavo delov in prilagajanjem delov. Prav tako ne morete uporabiti roke, da se dotaknete projekcijskega zaslona, ​​če je nabreklo olje, lahko uporabite samo odstranjeno gazo, da se dotaknete nekaj čistilnega bistva za brisanje, nato pa uporabite nekaj čiste vode za čiščenje. Obrišite mora biti nežen

Napake slikanja projekcij, vključno z zameglitvijo slike, kontrastno temno temno, temno območje; Na sliki so črne pike. Da bi rešili te težave, lahko zamenjamo filament, očistimo reflektor, ogledalo, stekleno ploščo in tako naprej. Namestite regulator napetosti, da prilagodite napetost za stabilizacijo žarnice. Upoštevajte tudi, da mora biti čistilna tekočina mehka z mešanico 1: 4 alkohola in etra. Uporabite lahko tudi nekaj mehkih pranjev, kot je čopič, s prahom s površine.