Dom > Rešitve > Vsebine

Razlogi in rešitve za reševanje CMM preneha delovati (I)

Feb 23, 2017

Koordinatni merilni stroj (CMM) je neke vrste integriranih izdelkov, ki združujejo mehanske, električne in programske opreme, tako da je možna napaka bo vključevala različne vidike, na različnih področjih. V nadaljevanju ponujamo rešitve po glavnih vzrokov za CMM zaustavljanje dela.

A. Temperatura

1.Temperature je največji dejavnik vpliva na točnost merjenja stroj.

2.In merjenje strojnice, se temperatura narašča od dna do vrha. In se ves čas spreminjajo. Tako bo vsaka os ribanje temperature in deli temperaturne razlike vplivajo na točnost merilne naprave.

Metoda 3.Non-razumno temperatura nadzor (open air-condition samo pri uporabi, blizu klima, takoj ko izključite stroj), lahko privede do nestabilne notranje temperature. Temperatura se spreminja ves čas. Stroj v nestabilnem stanju, bo merilna natančnost je zelo slaba.

PH20 sondo z optičnim sistemom

Rešitve in zahteve:

1.In merjenje programske opreme, lahko nastavite vpliv temperature z linearno korekcijo in korekcijo temperature.

2.Electrical oprema, računalniške in drugih virov toplote je treba ohraniti določeno distanco z merilno napravo.

3.It je bolje izbrati za pretvorbo frekvence klimatsko napravo, naj bi položaj klimo smiselno načrtovanje. Veter s klimo piha neposredno na merilnem stroju je prepovedano, zaradi razlike v zgornje in spodnje temperature, moramo narediti smer zraka se navzgor, da nastane velik krog, vzdrževanje notranje temperature zraka ravnovesje.

4.Open klima, ko bo vsak dan v službo, jo zapre, ko off deluje.

5.There mora biti ohranjanje toplote v merilnem prostoru, morajo biti vrata sobe in Windows zaprta, zmanjšanje toplotnih izgub, se izogibajo izpostavljanju soncu.

6.Strengthen upravljanje merjenje prostora, ni treba dodatno osebje za bivanje.


Obvestite nas, če morebitna vprašanja ali nasvete

E-pošta: overseas@cmm-nano.com