Dom > Rešitve > Vsebine

Težave in trend razvoja brezkontaktni merilni metodi

Oct 31, 2016

A. meritev v realnem času . Na področju industrije, je treba zmanjšati stroške in izboljšati učinkovitost in kakovost, tako v realnem času je 3D vidnega polja postanejo težave je treba rešiti. Real-time merjenje 3D oblike lahko spoznali zaslon in 3D koordinate merjenje uspešno, nadzor proizvodnje in spletno zaznavanje kakovosti, in ključno je, da uresniči visoke hitrosti spletno izračun.

B. Za tiste, ki niso pobarvane z zrcalni površini in objekta oblike se lahko meri neposredno na površini. Za tiste z odsevno površino lahko opravi 3D meritve obliko , na tem področju je nujno potrebo, vendar skoraj tovrstne raziskave ne na tem področju. V skladu s sedanjo tehnologijo merjenja v merjenju z refleksijo na površini oblike plesni površine, morali uporabiti prah prevlečen na površini, bo to upočasnilo hitrost merjenja in zmanjša natančnost meritev.

C. Za določitev standardov ocenjevanja optičnega sistema za tridimenzionalnih meritev. Pomemben del standarda je treba vključiti:

1. Velikost, površinska hrapavost in materialni standardne sestavine vzorca;

2. matematičnega modela in napak lastnosti;

3. Merilno hitrost in obseg;

4. ponovljivosti in postopek ponoven;

5. Kalibracija proces;

6. Ocena Zanesljivost.

D. Visoka natančnost veliko merilno območje. Večina merilni sistem bo vzpostavljen kompromisni natančnost glede na merilno območje, vendar pa potrebujemo tudi visoko natančnost .

E. Merjenje umerjanje sistema in optimizacijo in načrtovanje senzorja. Umerjanje sistema in optimizacija je ključnega pomena za izboljšanje natančnosti merjenja.

F. Poudarite scenarije z omejitvami nalog. Optimalna izbira za različne namene uporabe, vzpostaviti cilj in opravila usmerjeni merilni sistem.


Obvestite nas, če morebitna vprašanja ali nasvete

E-pošta: overseas@cmm-nano.com