Dom > Rešitve > Vsebine

Pritisk vpliva na zraku vpliva CMM.

Sep 29, 2016

1. tlak

Pod normalni delovni tlak, se določi debelino zračnega prostora med zraka vpliva in vodnik železnici, ki lahko zagotovi dobro ponovljivostCMM. Če tlak zraka niha, sprememba vnaprej zaostrovanje sile zraka vpliva zato privede do spremembe med membranski prostor. Ko inter membranski prostor postane zelo majhen, je trenja med zraka vpliva in vodnik železnici, ki povzroči relativno trenja med zraka vpliva in vodnik železnici, ko stroj deluje. Celo resno lahko povzroči praske na vodnik železnici in dotoku stroj uspešnosti.

 Precision coordinate measuring machine(CMM)

2. učinek valjni ravnotežja

Valjni ravnotežja se uporablja za uravnoteženje Z osi. Ko Z osi težo enako privlačne sile nastanejo zračni tlak jeklenke, Z osi bo obdržati ravnotežje. Ko valja privlačna sila manjša od teže, celotno ravnovesje sistem bo pod nadzorom. Z osi, kot tudi sonda glavo spusti na tla. To lahko poškoduje sondo in Z osi. Zato je zelo potrebno, da zagotovi pravilen tlak komprimiranega zraka za CMM.

 3D Measuring Machine

Čepravnaše podjetjeje sprejela različne ukrepe za obvladovanje negativnih posledica nihanja tlaka, stisnjen zrak, za zagotovitev, da lahko uporabljate na CMM običajno, prosim strogo nadzorujejo zračni tlak CMM.Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com