Dom > Rešitve > Vsebine

Večnamenski video merilni stroj

Dec 14, 2017

Ne glede na to, kateri instrument, dokler delujemo, vedno upamo, da je lahko večnamenski, torej, kako uresničiti multifunkcijo video merilnega stroja.

Ker lahko dvodimenzionalna programska oprema za merjenje merilnih instrumentov za merjenje in kombinacijo večfunkcijskih naprav za spreminjanje orodja lahko dokončata artefakte v vpenjalnem večstopenjskem procesu, lahko z uporabo večsistemskega zaznavanja doseže tudi vrsto odkritja napak pri projektu na istem instrumentu, ki lahko obdelovancu shranijo iz enega instrumenta v drugega.

Vendar pa je veliko težav, ki jih je treba rešiti

Obstajajo nekateri problemi, ki jih je treba rešiti s pomočjo tehnologije za več senzorjev za pretvorbo starega instrumenta za merjenje slike . Čeprav je povsem običajno nadgraditi eno točko instrumenta za preslikovanje na glavo sprožilne glave, je glava video sonde omejena na napravi za merjenje videa.
To je zato, ker je video sonda ponavadi veliko težja od sprožilne glave, mehanska struktura starega merilnika slikanja pa ne more nositi teže
Poleg tega je za uporabo sistema video senzorja potrebna tudi posebna svetlobna naprava, ki je običajno na voljo v merilniku slikanja, ki uporablja sprožilno glavoČe imate kakšna vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com