Dom > Rešitve > Vsebine

Metoda za odpravo napake CMM

Aug 26, 2016

Danes, tri koordinatni merilni machine(CMM) uporablja bolj pogosto, vendar natančnost instrumenta programske opreme so močno vplivalo na točnost merjenja. CMM kot eden izmed najbolj pogostih merjenje software, lahko veliko težav v postopku umetne delovanje, ki privede do vpliva na natančnost merjenja. Iščete bolj učinkovit način za zmanjšanje napake je postala dnevni mora za merjenje industrije. Kaj je najboljši način za odpravo napake tri koordinate, spodaj je nekaj nasvetov:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Najprej, ko iščemo način za zmanjšanje napake tri usklajevati merilnega instrumenta, najboljši način je, da razmisli model ali konfiguracijo izdelkov celovito, drugače je lahko Nazaj prižiganje. Če smo z vrsto ročno, vsak izvajalec v procesu z uporabo poskusiti, da isto točko za merjenje hitrosti, tako da lahko maksimalno zmanjša napake, ki so posledica umetni delujejo.

Drugič, če bomo uporabili avtomatski merilni stroj, ob začetku vsake meritve, avtomatski merilni elementi s konstantno hitrostjo način, lahko močno zmanjša merilne sile učinek na rezultate meritev. Poleg tega pri izbiri merilni elementi, dejanska dolžina mora biti dolgo, kolikor je mogoče, še posebej osnovni element. To lahko zagotovi učinek merjenja.

Vse v vsem, kot vloga treh koordinatni merilni instrument je bolj pomembno v prihodnosti, uporabnik maj lice veliko dejavnikov, ki vplivajo na njihovo točnost, tako bomo bolje sposobni obvladovati način za zmanjšanje te napake, da bi dobili bolj natančno merjenje rezultatov.


Obvestite me, če kateri koli vprašanja ali nasvet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com