Dom > Rešitve > Vsebine

Vpliv Temperature in vlage na se CMM

Sep 07, 2016

Normalno temperaturo delovanja treh koordinatni merilni machine(CMM) je 20 ℃±2 ℃, vlažnost pa 40 % - 70 %. Temperatura CMM povečala od spodaj do vrha, in temperatura se spreminja vsak trenutek. Tako bo razlika vseh osi, ribanje in deli temperaturo vplivajo tri usklajevati merilni stroj merjenje natančnosti. V resnici, če je vlažnost prevelika, to bo slabo korozijo plavajoče blok in nekaj ključnih jedro komponente merilni stroj, ki bo neposredno škodo instrumenta. Tako smo, kolikor je to mogoče, zagotoviti notranji temperaturi in vlažnosti nadzirati v normalnem območju, da se izboljša natančnost tri koordinatni merilni stroj.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Tri usklajevati merilnega stroja kot neke vrste precizijskih merilnih instrumentov, pravočasnega vzdrževanja lahko podaljša življenjsko dobo stroja, lahko jamči za točnost in zmanjšanje stopnje neuspeha.

Tri koordinatni merilni stroj je strogo okolje, tako da smo morali strogo nadzorujejo sobne temperature in vlažnosti.

Plin, ki nosi od CMM ni nikoli nositi strukture v teoriji, vendar če vir zraka ni čist, to je z oljem, vode ali nečistoče, ki lahko povzroči plin vpliva blok, bolj resno plina ob upoštevanju in plavajoče železniški nič. Zato moramo redno preveriti stroj zraka in odteče voda, redno čiščenje filtra in olje-voda ločilo. Zrak tudi treba posvetiti pozornost, zračni kompresor ali plin ponudbo gasholder tudi potrebe, ki se redno preverja.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com