Dom > Rešitve > Vsebine

Razvoj merjenja v prihodnosti

Merjenje je starodavni in nastajajoče poslovne, se je razvila skupaj z socialni razvoj tehnologije proizvodnje in znanosti. Hkrati zaznamuje tudi raven modernizacijo države merjenje dela. Merjenje delo je način za izboljšanje gospodarske koristi industrijska podjetja, in je tudi zagotovilo za izboljšanje proizvodnje in kakovosti proizvodov.

V gospodarski dejavnosti, več kot 80 % industrijske proizvodnje lahko unovčijo šele po meritev, merjenje dejavnosti v industrializiranih državah prispeva 4 % ~ 6 % bruto nacionalnega proizvoda (BNP), merjenje je "Oko" industrijske proizvodnje. V zadnjih 25 letih, s pojavom 3D skener laser in optična tehnologija, merjenja pridobljene hiter razvoj. Posledično polju spoznali nadaljnji razvoj nove funkcije v prihodnosti, ki bo okrepiti zmogljivost, nadzor kakovosti in testiranje. Nova razvojna prizadevanja posledico spremembo proizvodnega procesa.

Meroslovje testiranja delo se bo preselil iz laboratorijske proizvodnje delavnico. Ključ za ta premik je prenosljivost, enostavnost in fleksibilnost opreme. Poleg tega meritve bo izvajal pri brez človeškega udejstvovanja, proizvodnega postopka lahko popravi glede na rezultat avtomatsko merjenje.

Ker jemerilna opremaje bolj in bolj blizu delavnica proizvodnje, mora imeti preprostost in enostavnost uporabe, ki lahko proizvajalec test deli. Pregled in nadzor kakovosti delov ne bo vzporeden proces, bo postala sestavni del proizvodnega procesa. Meritve bo izvajal večkrat v proizvodnem procesu, zato obstaja več meritev pred rezervnih delov sestavljen.

Zdaj, več in več proizvajalci si morajo za opravljanje kontrole kakovosti in test neposredno v delavnici proizvodnje. Tako merilna oprema bo bolj intuitiven in enostaven za uporabo in razumevanje. Raven znanja in zahteva strokovno delovanje bo tudi zmanjšal.

V prihodnosti, bo posredovanja človeka nadomesti avtomatski merilni sistem. Ker programiranje je verjetno, da bo nočna mora za nadzor kakovosti skupine takoj, bodo bolj nagnjeni k sprejeti prilagodljiva in intuitivna integracija programske in strojne opreme. Ob koncu dneva, je le malo preprost, zato robot lahko ločene evidence in nadaljujte načrtovanje poti.

Končno, inteligentni merjenje bo popoln preobrat proizvodnega procesa. Temelji na avtomatiziranimerilna raztopina, izdelave spoznali samodejni popravek. Dejstvo je, ta koncept je skupna želja mnogih futurists.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com