Dom > Rešitve > Vsebine

Razvoj 3D dimenzijske meritve orodje, (I)

Oct 20, 2016

S hitrim razvojem znanosti in tehnologije, številnih področjih vse bolj predlaga, da zahteve za merjenje velikosti in oblika parametra obdelovanca. Trenutno čeprav ljudje uspešno razvili številne vrste merilnih metod in instrumentov, vse pa imajo omejitev stroškov, merjenje obsega in natančnosti itd, kateri imeti, spodbujevalno #39; t potrebam razvoja znanosti in tehnologije. V nadaljevanju so prednosti in slabosti 3D merjenje orodje.

A. stik, merjenje

a. CMM

Tri dimenzionalni kontaktne merilna metoda se je razvila iz tradicionalne sonde tipa. Danes, vtri usklajevati merilnega machine(CMM)je uspešen model v razvoj metode in glavna uporaba 3D orodja. Tri koordinatni merilni stroj je neke vrste večnamenska merilni instrumenti pa neke visoke natančnosti, močno celovito geometrijske merilna oprema. To je na podlagi precizni stroji, natančnost načrtovanja, elektronske tehnologije, računalniške tehnologije, programske opreme tehnologija in visoke tehnologije.

Tri koordinatni merilni stroj praviloma sestavljena iz glavne strukture, merilni sistem, nadzorni sistem,sonda sistem, zaslon naprave, računalnik in terminalske opreme, kot so tiskalniki in displayer. Njuno razmerje je prikazano spodaj.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com