Dom > Rešitve > Vsebine

Razvoj težnjo Instrument in Meter industrije

Dec 15, 2016

Trenutno instrumenta in meter industrija je v hitrem razvoju na Kitajskem. Širitev in inovacije za gradnjo infrastrukture, inženiring strojev postane mainstream opreme predelovalne industrije v velikem obsegu pod potiska z novo urbanizacije, bo porast povpraševanja industrije inženiring mehanskih instrumenta. Vendar pa povečanje gradbenih strojev in povečanje zahtevnosti gradnje projekta, inženiring strojev konkurenčnost okrepila v prihodnosti. Zato, pod trgu močno izzivi, gradbeni stroji, ki lahko zadovoljijo s sedanjimi pogoji gradnje in učinkovito lahko pridobijo priznanje trga.

1. okoljevarstvene

Nedavno, okoljski problem je bila vedno bolj resno. Ob istem času, je večje onesnaževanje inženiring strojna oprema industrija na Kitajskem. Ampak Kitajska je worldand #39; s največje gradbišče, zato inženiring strojev je postala veliko breme. Danes, na nacionalnega izvajanja varstva okolja treba okrepiti, obstaja veliko povpraševanje okoljevarstveni inženiring strojev.

2. inteligenca

V gradbeništvu strojev, uporabo inteligentnih proizvodne tehnologije lahko ne samo zagotoviti stabilnost kakovosti proizvodov, izboljšanje produktivnosti dela, izboljšanje pogojev dela in intenzivnosti dela delavcev, tudi lahko pospešiti dograditev preoblikovanje podjetja, znebiti homogenost izdelka konkurence, izboljšanje vrednost blagovne znamke izdelka. Spotoma inteligentni proizvodov, inženiring strojev v obraz kruto položaj internacionalizacije domačega trga konkurenci in preživeti v izziv nove tehnologije, ki mora imeti najboljše kakovosti, najnižji strošek, najboljšo storitev za dosego cilja Inteligentni. Zato spotoma inteligentni gradbenih strojev, je treba proces neprekinjeno raziskovanje in inovacije, in inženiring trend inteligentni stroji je očitno.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com