Dom > Rešitve > Vsebine

Sestava CMM

Jun 07, 2018

Tri koordinate merilni instrument je nekakšna digitalna tehnologija za pretvorbo fizičnih predmetov v CAD model, je talna plošča geometrijskega modela rekonstrukcije in proizvodne tehnologije, ima tudi močno merilno funkcijo, NANO metrologija vam bo priskrbela močan značilnosti treh koordinatnih merilnih naprav.

Najprej je treba vedeti, da tridimenzionalni merilni instrument sestavljajo štirje deli, ki so osnovni mehanski sistem, sondni sistem , električni nadzorni sistem in sistem za obdelavo podatkov. Glavni strojni stroj sestavljajo tri osi X osi, os Y in os Z. Sistem za obdelavo podatkov je programska oprema za merjenje, ki lahko obdeluje izmerjeno vrednost podatkov in dobi končni rezultat.

Zaradi svoje preproste, razumne in znanstvene funkcije je eden od najbolj učinkovitih za merjenje in pridobivanje podatkov o velikostih delov, lahko ga uporabimo za zamenjavo dragega kombinacijskega merilnika in različnih orodij za merjenje površine. Poleg tega lahko tudi poenostavi kompleksno nalogo merjenja, ki zahteva nekaj ur, da traja ducate minut ali celo nekaj minut, tega močnega učinka ni mogoče doseči z drugimi merilnimi instrumenti.

surminS66_副本.jpg

Če imate kakršna koli vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com