Dom > Rešitve > Vsebine

Avtomatski merilni instrument za video

Aug 10, 2017

Avtomatski video merilni instrument je glavna merilna oprema tradicionalne optične dobe, ki je v zadnjih desetletjih veliko prispevala k industrijskemu razvoju. V primerjavi s tradicionalnim merilnim orodjem ima Video merilni stroj visoko natančnost in stabilnost, ki je spodbudil visoko standardnost in visoko natančnost predelovalne industrije in postal nov merilni standard predelovalne industrije.


1.jpg2.jpg3.jpg


Video merilni stroj ( VMM ) pretvori tradicionalni način merjenja orodja v optično projekcijo, da dodatno izboljša merjenje zaslona računalnika na osnovi digitalne slike. Razvoj merilne tehnologije je pokazal, da obstaja prehodni izdelek z prikazom povezovalnega računalnika, ki je trenutno v fazi razvoja. Princip delovanja video instrumenta temelji na računalniški merilni tehnologiji in zmogljivi programski opremi za prostorsko geometrijo. Avtomatski merilni instrument lahko razdelimo na digitalni avtomatski merilni instrument in ročno merilni instrument.

Razvoj digitalne dobe spodbuja merilno tehnologijo dolgega koraka, ljudje zaradi natančne zahteve procesa, avtomatski video merilni stroj je tudi neizogiben izid The Timesa. Enako kot ostale digitalne tehnologije, je VMM sestavljen iz programske opreme in strojne opreme. Digitalni sistem za slikanje, ki ima v mislih videoposnetek, je nameščen programsko opremo s svojo dušo. Merilna tehnologija vstopi v digitalno dobo.


Če imate kakršna koli vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com