Dom > Rešitve > Vsebine

Uporaba brezkontaktnega optičnega merilnega instrumenta v plastični industriji

Feb 01, 2018

Brezkontaktni instrument za merjenje slike se imenuje tudi 2D optični merilni instrument . V primerjavi s tradicionalnim projektorjem je natančnost merjenja višja in operacija je bolj primerna. V primerjavi z instrumentom za merjenje kontaktov je v glavnem opremljen z optičnimi objektivi za merjenje skeniranja, brez neposrednega stika z obdelovancem, kar je najboljša izbira za merjenje plastične industrije.

微信图片_20180201202846.jpg

Za odkrivanje izdelkov iz plastičnih mas je večina njih velikost, velikost, debelina in profil obdelovanca. Sodobna plastična predelovalna in predelovalna industrija se hitro razvija, s hitrim razvojem tržne konkurence plesni industrije. Cikel obdelave se skrajša in stroški se zmanjšajo, toda natančnost se ne zmanjša. Zato, kako izboljšati proizvodne zmogljivosti procesne opreme, in učinkovito metodo nadzora kakovosti postane ključ do uspeha plastičnih plesni proizvodnih podjetij v konkurenci.

Trenutno je v celotni panogi plastike velika razlika med kakovostjo in zmogljivostjo med serijami, razlog je ta, da tehnologija zaznavanja ni kvalificirana. NANO optični merilni instrument sprejme prvotni uvoženi sistem merjenja uspešnosti in programski sistem, ki lahko uresniči visoko učinkovitost in natančno ugotavljanje množice. Primeren za testiranje natančnih delov in kontrolo kakovosti. Se pogosto uporablja v strojništvu, elektroniki, strojni opremi, plastiki, plesni in drugih industrijah.


Če imate kakšna vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com