Dom > Rešitve > Vsebine

Reverse Engineering (I)

Jul 06, 2017

Povratni inženiring je prav tako imenovan obratna tehnologija, ki je tehnološki proces reproduciranja izdelka. To pomeni Preusmerjati raziskave in analize v ciljni izdelek, nato pa ugotoviti in pridobiti procesni tok izdelka, organizacijsko strukturo, funkcionalne značilnosti in tehnične specifikacije . Skozi vse te procese lahko izdelamo podoben izdelek. Povratni inženirski izvori iz analize strojne opreme na komercialnih in vojaških področjih. Njen namen je, da se konstrukcijska analiza končnega izdelka izvede neposredno, če ni mogoče enostavno pridobiti informacij o proizvodnji.

image.pngimage.png

   3D skener       Hitri video merilni stroj

Povratni inženiring lahko zaščiti tudi intelektualno lastnino. Na primer, na področju integriranih vezij, če sumite, da podjetje krši intelektualno lastnino, lahko uporabite obratno inženirstvo, da najdete dokaze. Izdelki, ki jih ponuja Nano metrologija Imajo obratno inženirsko funkcijo, ki se lahko uporablja v naslednjih poljih:

Oblikovanje vmesnika. Zaradi interoperabilnosti se obratni inženiring uporablja za identifikacijo protokolov sodelovanja med sistemi.

Vojaška ali trgovska področja. Da bi dobili najnovejše raziskave ali prototipe izdelkov z obratnim inženiringom.

Izboljšajte dokument. Če so izvirni dokumenti nezadostni, se za pridobitev potrebnih podatkov uporablja povratni inženiring, da bi dopolnili ali razumeli najnovejši status sistema.

Nadgradnja ali posodobitev programske opreme. Za potrebo po spremembi funkcij, skladnosti, varnostne zahteve, obratnega inženirstva se uporablja za razumevanje obstoječih ali starih programskih sistemov, za ocenjevanje dela, ki je potrebno za posodobitev ali presaditev sistema.

Ne izdajte dovoljenja / nepooblaščene kopije.

Analiza izdelka. Povratni inženiring se uporablja za preučevanje načina delovanja izdelka, sestavnih delov, ocene in morebitnih kršitev.

Funkcije

Povratni inženiring se pogosto uporablja za razvoj novih izdelkov in oblikovanje izdelkov, imitacije, testiranje analize kakovosti in druga področja, njegova vloga je

1.      Zmanjšajte cikel zasnove izdelka, razvoja, pospešite nadgradnjo izdelkov;

2.      Zmanjšati stroške in tveganje, da bi podjetje razvilo nove izdelke;

3.      Pospeši modeliranje izdelkov in oblikovanje serij;

4.      Primerna za izdelavo kosov in majhnih serijskih delov, proizvodnja plesni.


Če imate kakršna koli vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com