Dom > Rešitve > Vsebine

Smer obratnega inženirstva in ključne tehnologije

Jul 20, 2017

Geometrijsko modeliranje je ključna povezava v procesu obratnega inženiringa , izboljšanje avtomatizacije modeliranja in vsestranskosti geometrije reverzne geometrije je ključna točka pri raziskavah obratnega inženirstva. Ta vrsta sistema za avtomatizacijo reverzne strojne geometrije je odražala značilnosti modelnega namena modeliranja, proizvodnja modela B-rep je v celoti združljiva z obstoječim komercialnim sistemom CAD. Ključna tehnologija sistema je avtomatsko izkopavanje karakteristik, kombinacija proste oblike gladke povezave.

Izboljšati integracijo sistema, nekaj se ne zahteva od modela CAD, ali najhitrejši za izdelavo izdelkov, ki potrebujejo digitalni sistem v kombinaciji s CMM neposredno; Poleg tega morajo nekateri izdelki (na primer oblikovanje injekcijskega plesni) večkrat analizirati CAE, model CAE, ki ga neposredno proizvajajo podatkovne točke, kar lahko močno izboljša proces izdelave in analize izdelka.

微信图片_20170720090209.jpg微信图片_20170720090202.jpg

CMM lahko razdelimo na dve vrsti: merjenje kontaktov in brezkontaktno merjenje . Kontaktirajte metodo merjenja s stikom tipalnega sistema s vzorci in zabeležite koordinate na površini vzorca, ki jih lahko razdelimo na določeno vrsto sprožilca in način stiskanja stalnih podatkov. Za letalsko in vesoljsko industrijo lahko na splošno izberemo kontaktne meritve velikih vzorcev, da bi izpolnili zahtevo po natančnosti. Ker pri merjenju tipa sprožilca lahko umetno načrtujemo kontaktne točke, na primer več točk na območju velike ukrivljenosti ali ostre ukrivljenosti ali manj točk v ravnem območju. V kombinaciji z metodo modeliranja lahko podatkovne točke organizirajo obliko, ki jo potrebuje obnovljena programska oprema v skladu z zahtevami. Nato ponovno izdelajte model CAD po umetni do značilni liniji in krivulji, kar zmanjša težave in delovno obremenitev obdelave podatkov. Edina pomanjkljivost te metode je neučinkovitost.


Če imate kakršna koli vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com