Dom > Rešitve > Vsebine

Priprava pred testiranjem s pomočjo CMM

Oct 26, 2017

1. Upravljavec mora vrniti sondo nazaj na izvor koordinat pred formalnim dvigom obdelovanca, da se rezervira večji prostor za formalno dviganje, kar bo omogočilo nemoten pregled vseh vrst velikih inšpekcijskih predmetov . Ob istem času, ko je del montiran, mora biti stabilen, tako da ne more zadeti nobenega dela koordinatnega merilnega stroja .

2. Če želi upravljavec izboljšati natančnost odkrivanja opreme, je treba dele pravilno namestiti, da se zagotovi natančnost opreme. Operater mora pred montažo zagotoviti izotermne zahteve delov in merilnega stroja , da se preskušani predmeti dajo v opremo več ur vnaprej.

3. Upravljavec mora vnaprej določiti pravilen koordinatni sistem, da se zagotovi pravilno merjenje.

4. Ko operater pripravi program, je pomembno tudi zagotoviti, da se program lahko samodejno zažene, s tem pa se prepreči, da bi sonda motila obdelovancev in povzročila, da se bo program zagnal brez napak

5. Po merjenju je treba na mizo spustiti ogromen obdelovalni del, s čimer se izognemo previsni mizi, zagotovite učinkovitost uporabe opreme.

6. Če želite časovno točko tabele koordinatnega merilnega instrumenta očistiti, da zagotovite delovno okolje in zagotovite boljše okolje za osebje.


Če imate kakšna vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com