Dom > Rešitve > Vsebine

Prenosna CMM klasifikacija in uporaba

Sep 20, 2018

A. Prenosna uporaba CMM

1. Photoelectric CCD prenosni CMM načelo delovanja:

Senzorska komponenta vključuje kamero, montažno podnožje in stativ, sistem za odkrivanje pa vključuje merilni svetlobni svinčnik, komplet sonde in brezžično komunikacijsko napravo. Z natančno digitalno tehniko fotometrije se CCD meri tridimenzionalne koordinate več infrardečih svetlečih diod (LED), vgrajenih v svetlobno pero, da bi dobili položaj in položaj svetlobnega peresa v prostoru (šestdimenzionalni parametri). Ker je bila sonda, povezana s svetlobnim svinčnikom, natančno kalibrirana, je razmerje položaja med sondo in svetlobnim svinčnikom enolično določeno, tako da lahko sistem natančno izračuna tridimenzionalne koordinate točke odkrivanja.

2. Armo prenosno delovno načelo CMM:

Inteligentna enota senzorja, sestavljena iz kotnega senzorja, temperaturnega senzorja, senzorja sevanja in mikroračunalnika z enim čipom, je razporejena v merilnem stroju za roko, senzorsko enoto, ki je priključena prek povezave vodila, in komunicira z računalnikom preko vmesnika. Enotni čip računalnika dopolnjuje zbiranje podatkov senzorjev in prenese podatke na osebni računalnik, uresničuje komunikacijo in obdelavo podatkov z enim čipovim računalnikom ter posreduje koordinatne podatke v standardno tridimenzionalno merilno programsko opremo prek knjižnice dinamičnih povezav.

B. Prenosni CMM prednosti

Poenostavlja merjenje nekaterih izdelkov, ki jih ni mogoče premakniti na delovnem orodju stroja. Lahko se neposredno vstavi v izdelek ali vgrajuje v dele, ki jih je mogoče neposredno izmeriti zdaj, prihranite čas mobilnih delov, kar lahko hitro izboljša celotno delovno učinkovitost.

Proizvod je mogoče izmeriti v vsaki smeri, brez prostorskih in orientacijskih omejitev. S hitrim razvojem tehnologije CMM je postal nepogrešljiv proizvod v proizvodnem procesu sodobne tehnologije, ki ga ljubijo in skrbijo različni proizvajalci ter zagotavlja kakovost proizvodnje vsakega izdelka za proizvajalce.

C. Prenosne aplikacije CMM aplikacij

Uporablja se predvsem v strojih, avtomobilih, letalstvu, vojaški industriji, pohištvu, orodju, prototipih, malih in srednje velikih strojih, orodjarni in drugi dodatki, plesni in drugi industriji v ohišju, okvirju, orodju, CAM, , merjenje rezila, krivulje in ukrivljene površine itd., se lahko uporabljajo tudi v elektronski, kovinski, plastični in drugi industriji, so lahko odstopanja velikosti, oblike, oblike in položaja obdelovanca natančne detekcije, da se dokončajo deli pregled, kot je merjenje oblike, naloga nadzora procesa.


Če imate kakšna vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com