Dom > Rešitve > Vsebine

Pregled video merilnega stroja

Sep 11, 2017

Razvija se iz tradicionalnega projektorja, ki temelji na kombinaciji lahke, strojne, električne in računalniške tehnologije slike. Uporablja se za instrumente, elektroniko, stroje, strojno opremo, plastiko itd., Zato se uporablja v sodobnih podjetjih.

Visoko zmogljiv optični mikroskop bo povečal sliko, nato bo sistem CCD povečal sliko na računalnik in nato generiral celotno tehnično risbo s pomočjo računalniške programske opreme. (vključno s pregledom obdelovanca in velikostjo površine, kota itd.). Diagrame lahko oblikujejo Word, Excel in DXF obliki. Video instrument se lahko obravnava tudi kot naprava za odkrivanje v realnem času. Če je oprema v skladu z zahtevami izdelka, ne bo prišlo do zamika slike. Delovni kos je na splošno določen za delovno površino.

initpintu_副本.jpg

Na delovnem načinu ima popolnoma avtomatski, polavtomatski ročni merilni instrument določeno razliko. Avtomatski video merilni instrument je razvit na osnovi instrumenta CNC optičnega brezkontaktnega merilnega instrumenta , njegova močnejša in natančnejša operacija je bolj priročna. Samodejni video merilni instrument lahko uresniči stikalo funkcij fokusiranja, učenja, učenja in pomnilnika. To bo izboljšalo delovno učinkovitost in prihranilo stroške.


Če imate kakšna vprašanja ali nasvet, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com