Dom > Rešitve > Vsebine

Merilni pogrešek CMM (II)

Jan 03, 2017

1. okoljski temperaturi

Dolžina merilne napake E in odkrivanje napake R je napaka pod pogoji, določenimi pred dostavo, kateri tudi znana veličina kot osnovne napake. Najprej okoljskih razmer je na sobni temperaturi. Temperatura okolja na splošno zahteva je 20 ° C ± 2 °, temperatura C. okolje zahteva ne samo CMM, sama pa tudi delov se je nespremenljiva. Zaradi kovinskih materialov, vplivata temperatura bo proizvodnjo toplote kalužah hladno skrči, tako pri različnih temperaturah, dolžine ni enake.

2.Ehorizontalnost vlažnost

Vlažnost je treba nadzorovati v 35 ~ 65 % pogosto, vlažnost ne samo vpliva na merilni pogrešek, ampak tudi bo resno škodo deli električnih aparatov CMM, itd. Namestite razvlaževalnika v sobi CMM, in se ujemajo z vlažnosti okolja. Če je vlažnost premajhna, ki je manjša od 35 %, je treba za povečanje vlažnosti je nekoliko večja od 35 %.

3. tlak

V se uporabljajo pogoji koordinatni merilni stroj, tlak mora doseči določeno vrednost. Ker vse prisotnosti zraka CMM plina ležaja, nizek zračni tlak bo resno vplivala na merilni pogrešek. Nekateri uporabniki razumevanje tega ni dovolj, a splošni zračni kompresor postaja dovod zraka, ki jih tovarne, ki vodijo v zrak je izredno stabilen.

4.Elektromagnetno

Elektromagnetne vpliva na električno opremo koordinatni merilni stroj, saj elektromagnetno polje je spremenilo veliko, ki bo koordinatni merilni stroj proizvaja negotov slučajno napako. Zato ni koli transformatorji, električni iskri strojna orodja, pogostost odpornost, obločno varjenje, seam varilec močnega električnega polja, magnetnega polja in druge opreme v bližini koordinatni merilni stroj soba.

5. vibracije

Če obstaja nekaj vir vibracije, prav tako lahko CMM napake, in če vibracije vir različnih, napaka je drugačen. Zato zahteva, da ni nobenega stroja, vibracije, izsekavanje stroj in druge opreme, močan vir.

6. light

Svetloba je tudi vprašanje temperature okolja, ki preprosto ignorira ljudi, še posebej brez ukrepov za ohranjanje toplote, postavljanje ki gre gor okno, merjenje prostor, zgrajen na vogalu dveh sosednjih stenah. Pri sončni svetlobi, da bo temperatura različnih v računalniški učilnici, kar bo povzročilo napako merjenja. Luči sobi donand #39; t biti preblizu en del koordinatni merilni stroj.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com