Dom > Rešitve > Vsebine

Uvajanje stisnjenega zraka

Mar 06, 2017

Z uporabo zračnega tlaka in pretoka zraka za opravljanje na vse vrste dela, se imenuje "pnevmatsko tehnologija", in zrak v stisnjenem stanju, se imenuje "stisnjen zrak".

Zrak je surovina stisnjenega zraka, zato so kemijske lastnosti stisnjenega zraka je enaka kot zrak. Kot vir energije, ima funkcijo za visoko varnost, brez onesnaževanja, itd Poleg tega, kapaciteta komprimiranega zraka je zelo močna. Dokler tesnil za shranjevanje posode ter se lahko energija se hrani v posodi ves čas.

Stisnjen zrak ima številne prednosti, kot neke vrste energije, tako da se pogosto uporablja.

1 (2) .jpg

Funkcija komprimiranega zraka

Ker je zrak je eden izmed najbolj pogostih stisnjenih medij, stisnjen zrak je enostavno priti in ne more povzročiti onesnaženje, tako da je stisnjen zrak se uporablja v različnih področjih in panogah realizirati avtomatizacijo in prihranek stroškov dela.

Zato, ker je značilnost visoke tlaka stisnjenega zraka, je možno, da se uporablja v industriji, koordinatne merilne naprave. Za CMM, stisnjen zrak ima naslednje vloge:

1. v stisnjen zrak lahko zagotavlja moč za statično zračni ležaj tipa tlak (imenovano tudi zračni ležaj. V nadaljevanju ga bomo imenovali zračni ležaj).

Večina CMM sprejme nič gibanje trenja zračnega ležaja. Princip je na vhodnem visokotlačno stisnjenega zraka od dovoda v zračni ležaj, nato zrak teče ven skozi odprtino na površini zračnega ležaja. Tako bo zračni prostor kot določeno debelino zračnega filma med zračnim ležajem in vodilno pot. Zrak Film lahko gibanje gibljivih delov realizirati približno nič trenja. Na ta način se lahko zagotovi normalno delo CMM. Zato se lahko stisnjen zrak zagotoviti normalno delo CMM.

2. na stisnjen lahko zagotovi moč za ravnotežje valja.

Kar zadeva koordinatni merilni stroj , Z os je v navpični smeri, tako da se sila, ki jo je masi je treba odpraviti z drugimi komponentami. Zaradi prednosti nemoteno gibanje, zanesljivo pozicioniranje, enostavno strukturo in enostavno prilagajanje, ravnotežje cilinder je trenutno prva izbira za bilanco del vseh usklajevanje merilnih strojih. Funkcija visok pritisk stisnjenega zraka, je očitno v sistemu bilanci.


Obvestite nas, če morebitna vprašanja ali nasvete

E-pošta: overseas@cmm-nano.com