Dom > Rešitve > Vsebine

Kako natančneje ukrepati? (I)

Jun 29, 2017

Zahteva, da preverimo in analiziramo v različnih vidikih, ko najdemo isti program, isti del ali funkcije "več rezultatov testiranja je precej drugačen, celo različni operaterji lahko oddajo različne rezultate ali pa izmerjeni rezultat ni v skladu z dejanskim stanju sestavljanja. Kako hitro najti vzrok in odpraviti tveganje za pregled kakovosti, sledite naslednjim korakom:

Najprej preverite pritrditev in pritrditev obdelovanca

Ker je granitna mizica zelo gladka, če je obdelovanec nameščen neposredno na mizo, se bo premaknil v merjenje težišča stroja ali pospešeno gibanje povzroča vibracije. Vse to bo vplivalo na merilne rezultate, zlasti če so rezervni deli zelo majhni in lahki. Še več, se zdi, da lahko plast ščetke ali plastike ščiti delovno mizo. Ampak to bo povzročilo slabo merjenje ponovljivosti rezervnih delov. Tako je za serijsko preskušanje predlagano, da se sprejme znanstveni način vpenjanja, tri točke podpirajo lokalizacijo in morajo imeti zanesljivo in priročno točko lociranja, da se zagotovi točnost ponovitve klešč.

image.png

Drugič, izberite primerno konfiguracijo pisala

A)      Pri nekaterih rezervnih delih, ki so brez obdelave ali obdelave brusilnega stroja, je priporočljiva pisala večjega premera; Za enostavno deformiran obdelovanec je predlagano, da izberete majhno merilno glavo.

B)     Kalibracija sonde

Pravilnost umerjanja merilne glave je zagotovitev natančnosti merjenja, zlasti kalibriranje položaja več glav in sonda tipa zvezda, ki jo je treba dvakrat preveriti, da se zagotovi natančnost meritve. Pri uporabi standardne krogle za preverjanje sonde je treba kalibracijske točke v vsaki plasti ustrezno povečati za visoko natančnost meritve; Za merjenje značilnosti kompleksne ukrivljene površine je potrebno povečati število kalibriranih plasti; Pomembno je omeniti, da pogosto spregledamo podrobnost: potrdimo, da je komponenta glave privita; Da potrdite vašo iglo ruby sferično in Standardna sferična je čista.Prosimo, da nas obvestite, če imate kakšno vprašanje ali nasvet

E-pošta: overseas@cmm-nano.com