Dom > Rešitve > Vsebine

Kako do čistega rešetke vladar CMM

Sep 02, 2016

Visoko natančnost koordinatni merilni stroj je zahteva, da dela v okolju brez prahu zaprtih prostorih, je treba nadzorovati temperaturo, med 18 do 22 stopinj, vlažnost zraka, ki so pod nadzorom med 40 % in 70 %. Tako merjenje okolje mora biti nameščen z ustrezno prezračevanje. Pogojno uporabnik moči raje imeti umestiti sušilnik za zagotavljanje kakovosti zraka. Čepravtri koordinate merilnem stroju v tako dobro okolje, rešetke vladar še vedno potreba uganjati vzdrževanje redno. To lahko zagotovi natančnost merjenja in podaljša življenjsko dobo tri koordinate, merilni instrument.

Rešetke vladar je natančnost merjenja komponento, njegovo vzdrževanje igra veliko vlogo pri izboljšanju merilna natančnost. Udarci so opombe na pravi način za čiščenje rešetke vladar:

Prvič, dip v vpojni žogo z dehidriranega alkohola, se vpojne žogo brisanje z ene strani rešetke ravnilu na drugo stran, in ga nato zamenjate s čisto vato obrišite znova. Vate ni mogoče ponovno uporabiti, in ne smete brisati in nazaj. Posvetiti posebno pozornost, da da ne ne šlatiti branje glavo v procesu obrišete. Ker branje glave se uporablja za branje ribanje natančno prilagoditi umerjanje senzorja, njegovo mesto in oddaljenost od Ribanje. Če te stvari so spremenili, bo to povzročilo napake branje, ki ne more zagnati sistema, zato se prepričajte, da bodite pozorni na to; In ne pustite, da hrupa bombažna vlakna zalepite na rešetke, fiber adsorpcija proizvajajo elektrostatične vpliva na branje glave. Rešetke vladar naj ne pogosto obrisati, četrt ali pol leta je OK.

Za Renishaw odprt rešetke vladar, je neke vrste zaščitno folijo na plast rešetke vladar. Če želite očistiti, pomočimo v flannelette z vodo pasejo ali obrišite z brezvodnega etanola. Ampak kakovost brezvodni etanol mora biti visoka, ki ne sme vsebovati metanola, ker metanola je korozija zaščitno folijo.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com