Dom > Rešitve > Vsebine

Kako izbrati UPS za CMM

Oct 19, 2017

Najprej se prepričajte, da je moč opreme, na splošno običajnega osebnega računalnika ali industrijske moči okoli 200 W, MAC je 300 W, strežnik med 300 W in 600 W, vrednost druge moči opreme se lahko nanaša na navodila za uporabo naprave .

Drugič bi morali poznati nazivno moč UPS-a, obstajata dve metodi: navidezna moč (VA) in dejanska izhodna moč (W), ker je obstoj reaktivne moči povzročil razlike, razmerje pretvorbe je: navidezna moč * faktor moči = dejanska izhodna moč.

Faktor moči back-up in online interaktivne je med 0,5 in 0,7, spletni faktor moči pa je običajno 0,8.

QQ截图20171019170049.jpg

Da bi se UPS ujemal z opremo, mora temeljiti na dejanski izhodni moči UPS-a.

Glede na uporabo okoljske izbire lahko razdelimo na industrijske UPS in komercialne UPS. Industrijski UPS se prilagaja sovražnemu okolju in komercialni UPS ima višje okoljske zahteve.

UPS je običajno razdeljen na dve vrsti: industrijska frekvenca in visoka frekvenca. UPS industrijske frekvence je sestavljen iz SCR usmernika, pretvornika IGBT, obvoda in izolacijskega transformatorja za povečanje delovne frekvence. Frekvenca usmernika in transformatorja je 50 Hz.
Visokofrekvenčni UPS je običajno sestavljen iz visokofrekvenčnega usmernika IGBT, pretvornika akumulatorja, pretvornika in obvoda. Frekvenca stikala IGBT usmernika je običajno v nekaj K do desetih KHz, celo tako visok kot na stotine KHz, v primerjavi s 50 Hz, pogostost moči se imenuje visokofrekvenčni UPS.


Če imate kakšna vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com