Dom > Rešitve > Vsebine

Kako izbrati CMM? (JAZ)

Jun 12, 2017

Funkcija tri koordinatni merilni stroj je hitro in natančno ocenijo podatke o razsežnosti. Spodaj je uvedba kako izbrati CMM :

Tri-koordinatni merilni stroj ukrepi obdelovance z uporabo senzorja imenovano sonde, Pridobljeni podatki se lahko kombinirajo z opisom artefakt ali posebno značilnostjo artefakt, kot luknjo. Z opisom te mere, da je lažje ugotoviti, ali je artefakt ali funkcija preveč slabo. Informacije ponuja tudi namige za odpravljanje aberacije v proizvodnem procesu.

(JAZ)                    Naj koordinatni merilni stroj, ki ustrezajo vašim prijavo

Če je potrebno usklajevati merilni stroj za svoje delo, kako izbrati najboljše?

Prva stvar je, da se potrdi, katero vrsto CMM, kar potrebujete. Glede na lokacijo postavitve glave na merilnem stroju, obstajajo tri osnovne vrste: vertikalna, horizontalna in prenosni. Za vertikalni koordinatni merilni stroj, se sonda namesti na navpični roko, natančnost merilnega stroja je višja od vodoravne merilnem stroju. Ker je tip most je bolj stabilna in ima manj gibljivih delov, zaradi česar ima večjo trdnost in stabilnost. Vertikalni tri koordinatni merilni stroj vsebuje različne dimenzije, ki jih lahko uporabite za merjenje trup malega zobnika na polje motorja, ali celo komercialnih letal.

Horizontalna merilna naprava je nameščena na sondo na vodoravni osi. Ti se običajno uporabljajo za odkrivanje velikih obdelovancev, kot karoserijo.

Prenosni merilni stroj poenostavi merjenje artefaktov in sklopov, ki jih ni mogoče premakniti na merilni stroj, prenosni   merilni stroj se lahko namesti na artefakt ali sestavljanje kos ali celo v notranjosti, to omogoča merjenje notranjega prostora. Z uporabo prenosni lahko shranite premikanje, prevoz časa.

image.png


Obvestite nas, če morebitna vprašanja ali nasvete

E-pošta: overseas@cmm-nano.com