Dom > Rešitve > Vsebine

Kako umerimo CMM Probe Head

Feb 13, 2017

Koordinatni merilni stroj (CMM), se vse bolj pogosto uporabljajo v strojih, avtomobilski, letalski, plesni in drugih industrijah, in je treba objekt, da se odkrijejo postaja vse bolj in bolj zapleten, ki zahteva, da osebje testiranje lahko jambor fleksibilno uporabo v meritev procesa. CMM sonde glava je pomemben del, je igra zelo pomembno vlogo, in lahko zagotovi stabilno osnovo za merjenje natančnosti. Pred uporabo CMM, je treba najprej kalibrirati glavo sonde za določitev točne.

Lahko uporabite naslednje korake za umerjanje glavo sonde . Najprej za potrditev smeri vgradnje pero sondo, ali je v skladu s smer CMM osi, po odstranitvi pero sonde, je treba kalibrirati. To je treba, da se zagotovi pero treba določiti in zanesljivo. In je treba kalibrirati z uporabo posebnih orodij, da se zagotovi rubin žogo biti čista in brez poškodb glave sonde in iglo. Vgradnja vrat podaljška, mora biti v skladu z nosilnostjo merjenja glavo.

Da bi sonda pero, razširjena bar, pisalo in sonda pravilno nastavljen se uporabi položaj glave sonde je prav. Standardni premer mora biti realna vrednost v certifikatu o kalibraciji. Hitrost kalibrirni glave sonde mora biti skladen s hitrostjo merjenja. Ko umerjanju eno sondo, je treba paziti na odstopanja med premerom pisalo in sfero.


Obvestite nas, če morebitna vprašanja ali nasvete

E-pošta: overseas@cmm-nano.com