Dom > Rešitve > Vsebine

Pet osi REVO multi-senzor merilnega sistema

Aug 16, 2016

REVO-2 je novim nadgradnim izdelkom, ki je revolucionarno multi-senzor za koordinatni merilni stroj pet OS meritev. REVO-2 in nov CMM krmilnik UCC S5 so v izučijo iz uspešno REVO multi-senzor sistem, ki ima večjo moč in sposobnost komuniciranja in se lahko uporablja skupaj z RVP slika sonde in druge najnovejše REVO senzorji.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

REVO-2 je sprejela z optimizacijo težko sferične zraka, ležaji v svoje dve rotorjev osi, ki lahko zagotovi toge merilne platforme. Dve osi, ki jih najbolj napredno brezkrtačni motor poganja, resolucija kodirnika spremeni od prvotnega 0,08 sekunde 0,002 sekund. Ko se doda 100 mm dolgo iglo, pozicioniranje resolucije lahko dosežejo na 0,001 sistema poenotenega sporočanja, ki je skoraj 40-krat kot generacije tehnologij.

Renishaw predstavila nov podoba vzglavje (RVP), ki se lahko uporablja skupaj z REVO. RVP dodaja funkcije kot sprožilec, hitro obrnite skeniranje in merjenje hrapavosti površine na vznožju brezkontaktno detekcijo za izboljšanje funkcije multi-senzor REVO.


Obvestite me, če kateri koli vprašanja ali nasvet

E-pošta: overseas@cmm-nano.com