Dom > Rešitve > Vsebine

Zagotovitev natančnosti koordinatni merilni stroj - granit

Natančnost izdelave je eden od najpomembnejših smer razvoja mehanskih proizvodnje, je postal simbol za merjenje ravni visokotehnoloških države. Razvoj najmodernejše tehnologije in obrambni industriji je odvisna od natančnosti odkrivanje. Tri usklajevati merilnega stroja kot neke vrste visoko učinkovitoprecizijskih merilnih instrumentov, pogosto uporablja v proizvodnji strojev, instrument proizvodnje, elektronsko industrijo, vesoljsko in nacionalne obrambne industrije. Uporaba granita v tri koordinate, merjenje potrdil že pred nekaj leti. Ni nobenega materiala, ki je boljši od granit, ki lahko izpolnjujejo zahteve meritev.

Značilnosti:

Delež: 3,07

Elastični modul: 128Gpa

Tlačna trdnost: 262.2Mpa

Upogibom moč: 374.8Mpa

Absorpcija vode: običajno 0,5 ~ 0,7 %

Koeficient linearne rasti: 55 ~ 73 × 10-6℃

Obali trdote: 79.8(Amount to HRC>55)

Prednosti:

1. dobro stabilnost. Po sto milijonov let naravnemu staranju zdravljenja, je bila odpravljena notranje napetosti. Svoji organizaciji, je stabilno, ki je skoraj brez deformacije, točnost lahko dolgo obstojni.

2. preprosto predelavo. Za brušenje, poliranje, je enostavno priti visoko natančnost in hrapavosti. Ni občutljivo na temperaturo. Koeficient toplotne prevodnosti in koeficient toplotnega raztezanja koeficienta je majhna, tudi v odsotnosti konstantatemperatura okoljalahko vzdrževanje točnosti. V precizne opreme, bo izkrivljanja zaradi temperature vplivajo na natančnost. Ampak granit ni občutljiv na temperaturo, temperaturo je sproščen, zato lahko dosegli večjo natančnost.

3. enostavno vzdrževanje. Pod pogojem, površine čiste, granit je višjo odpornost, brez deformacij, tako da to ne bo vplivalo na točnost.

4. dobro vibracij absorpcijo. Vibracij je nepovoljnih dejavnikov natančnost merjenja.

5. Non-vodenje, diamagneten.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com