Dom > Rešitve > Vsebine

Odpravo napake v sistemu

Jun 28, 2018

Obstaja več načinov za odpravo napake v sistemu
1. Napaka izkoreninjenje, ki je izločena iz korena. Kot kalibriranje "Domov" pred uporabo. Proizvodnje in obrabo napako bloka lahko odpravijo, ko merilni bloka se uporablja "equant".

2. zmota poboljšanje.Bo preveriti in izračunati sistemske napake gage vnaprej, da bi napaka tabele ali krivulje, in nato isti numerične in simbolične nasproti vrednost od sistem napake kot je bila spremenjena, da izmerjene vrednosti plus ustrezne popravljene vrednosti dobiti na merjenje rezultatov brez sistemske napake.

QQ截图20170511152455.jpgn201805171657133788241.jpg

3. napake odpovedi.Ta pristop zahteva, da merjenje v simetrične sposobna narediti sistem napaka podatkov, merjeno v teh dveh meritev je enaka vrednosti in nasprotno smer. Vzemite povprečna vrednost izmerjene vrednosti za odpravo osnovna vrednost sistemske napake. Če merimo naklon del navoja, naklon površine levo in desno zob oziroma merimo in nato v povprečju, Sistemska napaka, ki je posledica nepravilne montaže vijak del med merjenjem lahko poravnajo.

4. pol obdobje metoda.Redna Sistemska napaka se lahko meri, ko vsak pol cikel in povprečna vrednost podatkov, merjeno poleg drugega, je treba sprejeti kot vrednosti meritve, ki lahko učinkovito odpravljajo napake periodnem sistemu.


Prosim infrom nas če na vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com