Dom > Rešitve > Vsebine

Nova generacija merjenja inovacij

Aug 18, 2016

Pet osi merjenja se nanaša na sinhroni gibanje tri koordinate, merjenje machine(CMM) in sonda glavo osi, ki močno zmanjšuje dinamično napake pod visoko merjenje hitrosti. Zapletenih predmetov visoke natančnosti, nanese pet osi visoke učinkovitosti merjenja, zlasti za letalsko, vesoljsko, vojaške industrije in drugih področjih.

V tradicionalni merilne metode CMM opravlja vse potrebno gibanje pridobiti površinske podatkov. Inercialnih pospešek bo povzročilo stroj strukturo odstopanje, in nato merilni zmota priti v bitje.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Pet osi merjenja se uporablja skupaj z prosto kroženje sondo, sondo lahko premaknete na dva vrtilne osi hkrati med postopkom merjenja. Ki prebili tradicionalne omejitve. Zato, CMM lahko delo na najboljši način, da je CMM lahko premaknete v skladu s smer en vektor giblje s konstantno hitrostjo. Glede na na CMM, glava Merilne sonde je tanjši in bolj dinamično zmogljivost in ima boljšo prilagodljivost. Tako je lahko hitro spremljali spremembe geometrije obdelovanca, in ne boste škodljivimi dinamično Napaka pri uvozu. Poleg tega lahko tudi hitrost pripravljenih površinsko merjenje, skrajšajo merilnim ciklom.

Pet osi merjenja ne samo izboljšanje učinkovitosti merjenja ampak skrajšati pretočni čas proizvodnje v največji meri, ki zagotavljajo celovitejšo oceno kakovosti proizvajalce.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com