Dom > Rešitve > Vsebine

Delovanje pred začetkom je CMM

Sep 19, 2016

3D merilni instrument je neke vrste natančnost merilnega stroja. Tako njegova natančnost je zakleniti, šele natančnost ne samo odloča stroj sam na primer okvir, sondo in tako naprej, pa tudi potrebna okolje in the poslovanja spretnosti. Nekaj opomb o delovanju pred začetkom je CMM so sledi.

Vodnik železnici, natančnost 3D merilni stroj za predelavo je visoka, in njegovo oddaljenost med zraka ležaja je majhna. Če je prah ali drugih nečistoč na vodnik, bo to povzročilo plina ležaja in vodnik železnici nič. Torej vodič je treba očistiti, vsakič, ko prej začne stroj. Kovinske ograje čistite z letalski bencin obrišite (120 ali 180 # bencin) in granit vodnik čistite brez vode.

Zapomniti, ne more dati vse mast na plin, ki v procesu vzdrževanja; Merilni stroj, tudi če ne uporabljajo za dolgo časa, tudi ohraniti vlažnost učinkovita temperature okolja. Zato predlagam, da izvajanje razvlaževalne redno klimatske naprave za preprečevanje škode od merilnega stroja pod visoko temperaturo in visoko vlažnostjo okolje;

Če tri usklajevati merilnega stroja se ne uporablja za dolgo časa, je treba pripraviti pred začetkom dela: nadzor notranje temperature in vlažnosti (za 24 ur), v vlažnem okolju je treba tudi redno odpreti električni nadzor kabineta, zagotoviti vezja je popolnoma suh in za preprečitev škode zaradi vlažno, ko je nenadno polnjenje. Preverite dovod zraka, napajanje. Je boljše nastaviti napetost stabiliziran vir.

Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com