Dom > Rešitve > Vsebine

Usklajevati merilnega stroja v CNC obdelovalni

Aug 25, 2016

Z razvojem predelovalne industrije, CNC stroj so bili široko uporabljeni. Obdelavo podjetja vse imajo svoje CNC stroj ali numerično krmiljenje obdelave center. Uporabi CNC stroj za povečanje zmogljivosti za predelavo podjetij, ki lahko predelovalne industrije, ki proizvajajo visoko kakovostne mehanske izdelke, hkrati lahko zmanjša čas izdelave, izboljšanje gospodarske koristi podjetja.

percision measuring machine

Tri koordinatni merilni stroj je neke vrste merilno opremo kombinirana optični, mehanski, elektronski in računalniški nadzor tehnika z visoko natančnostjo, visoko učinkovitost. CMM lahko izda učinkovito merjenje prvi člen pregled in proizvodni proces kompleksne oblike in natančnost delov. Tako lahko zagotovi najbolj učinkovite in natančne podatke za strojno orodje stalnica in prilagoditev rezanje orodje položaj nadomestila in predelavo program.

Proizvodnja podjetja so svoje natančnost CNC obdelavo opremo pravico izdelati visoko kakovostne izdelke. Visoko kakovost izdelkov bistveno so realizirani skozi proizvodni proces, namesto sklicuje na končni pregled. Cilj kakovosti sodobne proizvodne industrije je kar mo nem dele proizvodnje v skladu s konstrukcijskimi zahtevami. Vendar, da bi ohranili usklajenost proizvodnega procesa in oblikovanja, mora nadzorovati proizvodni proces. Proizvodni proces nadzor je najbolj učinkovita metoda je, da natančno izmeriti velikost, ko pridobite informacije o velikosti, skozi analizo kontrast lahko povratne informacije proizvodnega procesa, izboljšanje predelave tehnologije ali proizvodni proces, stalno izboljšanje kakovosti izdelkov.

five axis auto probe head PH20

Tri koordinate je eden od najučinkovitejših metod za natančno merjenje in ocenjevanje velikosti, in lahko namesto različnih merilnih orodij. S čimer bistveno zmanjšanje orodja potrebno opraviti testiranje kompleksnega izdelka in stroški nakupa, ki pa ima močno zmanjšati testiranje čas.

CNC strojna oprema ne more delovati brez CMM v proizvodnji mehanskih izdelkov. Uporaba tri koordinate lahko zagotoviti zanesljive podatke za razvoj in proizvodnjo CNC izdelkov, da bi zagotovili visoko kakovost izdelkov, in pomembno vlogo za izboljšanje gospodarske koristi v podjetje.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com