Dom > Rešitve > Vsebine

Pogoj, kot je za namestitveno mesto CMM

Nov 09, 2017

1. Okoliščina vgradnje

Da bi zagotovili nemoteno vgradnjo, popravilo in vzdrževanje stroja, prosimo, da zagotovite dovolj prostora v vodoravni smeri.

V navpični smeri je treba zavarovati najmanj 200 milimetrov nad strojem.

Prosimo, upoštevajte pravila na naslednji način, da naredite pravo namestitev:

Naprava mora biti oddaljena od okna, vrat, vetrnih odprtin sistema za krmiljenje zraka ali kjer obstaja navzkrižno prezračevanje.

V primeru, da je prišlo do drugačne temperature, mora biti naprava oddaljena od neposredne sončne svetlobe. Na splošno mora biti stroj daleč od vira toplote, zato je treba okoli naprave postaviti izolacijske plošče.

Naprava mora biti daleč od mesta, kjer se proizvaja močno električno ali magnetno polje, na primer, kjer je stikalo za vklop, transformator, električni polnilnik, visokofrekvenčna peč ali impedančni varilni stroj. Čeprav je stroj izoliran od njih, mora stroj še vedno ostati na daljavo.

CMM je treba namestiti daleč stran od stroja, kot je stroj za štancanje ali močni kladivo, ki lahko proizvaja ali prenaša vibracije.

CMM se ne sme namestiti v drugem nadstropju ali nadalje.

Z eno besedo mora biti CMM pravilno nameščen, da zagotovi pravilno namestitev in pravilno območje delovanja, če se moti.

东莞洄科.jpg

2. Nekatere druge povezane točke

Med namestitvijo CMM morate več pozornosti posvetiti naslednjim elementom.

a. Napajanje in sistem za dovod zraka morata biti vnaprej pripravljena, tako da operater ne bo poškodovan pri nameščanju, uporabi ali vzdrževanju naprave.

b.   Osvetljevalna naprava je bistvena za varno vgradnjo, vzdrževanje in delovanje.

c.   Uporabnik mora posebej označiti CMM, da preprečuje poškodbe drugih ljudi ali izdelkov, ko se izvajajo nastavitve ali delovanje.

d.   Obstajati mora nekaj posebnih odgovornih oseb, odgovornih za delovanje stroja in njegovo vodenje. Tako da ne bo odložil urnika, če delovna naloga ni dobro usklajena.

e.   Pravila za varno delovanje in priročnik je treba izvajati tako, da preprečijo nesreče.

f.    Upoštevati je treba standarde povezanih držav in podjetja.


Če imate kakšna vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com