Dom > Rešitve > Vsebine

Uporaba CMM v obratnega inženirstva

Aug 11, 2016

Obratno inženirstvo je neke vrste serijsko proizvodnjo izdelka in sekundarni razvoj tehnologije, ki je razvila iz prejšnjega stoletja. Ker je za razliko od tradicionalnih proizvodov razvoj nalog, zato se je pogosto označuje kot obratno inženirstvo. Obratno inženirstvo je rezultat na področju gospodarskih in vojaških strojne opreme. Njegov glavni cilj je opraviti meritve originalnih proizvodov, ko ne more zlahka pridobi informacije, potrebne proizvodnje. Drugič je uporaba CAD ustanovi model izdelka, nato izvesti ustrezno zdravljenje izdelek model za proizvodnjo novih izdelkov. V obratno inženirstvo, tri koordinatni merilni stroj je pomembno oprema. Izdelek prvotno digitalni izdelek Rekonstrukcija površja postopek in zahteva podporo treh koordinatni merilni stroj.

Digitalni originalnih proizvodov, je prvi korak v povratne inženiring razvoj, je tudi najbolj pomemben korak. Natančnostjo digitalnih izdelkov lahko vplivajo na strukturo izdelka analize in sekundarno razvoj izdelka. Med uporabo koordinatni merilni stroj, lahko dosegli večjo natančnost zahteva in natančno 3 d model izdelka.

Tri koordinatni merilni stroj lahko razdelimo v dve vrsti: obrnite na merjenje in brezkontaktno merjenje. Obrnite merilne metode za zaznavanje dotika glave z vzorci in beleženje koordinat na površini vzorca. To lahko razdelimo na vrsto sprožilca in neprekinjeno vrsto. Za velike vzorce, letalska, avtomobilska in druge industrije, lahko običajno izberete kontaktne meritve. Sproži vrsto meritev lahko umetno načrtovano, ki lahko dobite več točk v velikih ukrivljenost ali ostrih ukrivljenost spremembe območja. V razmeroma ravno površino, da se lahko meri z manj točkami izpolnjujejo zahteve po natančnosti.

Non-stika merilna metoda temelji predvsem na temeljno načelo v polju optično, akustično, magnetizma in tako naprej. Hitro zbiranje veliko število gosto točk v celotni površini vzorcev nastavite, ki je enostaven za uporabo, in lahko zmanjša umetno merjenje načrt.

Količino podatkov, ki so zajeta tri koordinatni merilni stroj je zelo veliko, ki lahko dosega visoko natančnost zahteva. Tako se bolj pogosto uporablja v obratno inženirstvo.


Sporočite nam vprašanje ali mnenje

E-pošta: overseas@cmm-nano.com