Dom > Rešitve > Vsebine

CMM navada v sektorja pomorskih prevozov

Sep 21, 2016

V zadnjih letih, Kitajska #39; s ladjedelniška industrija pridobljena brez primere razvoj v skladu z ustreznimi statistični podatki kažejo da leta 2013 Kitajska #39; s dokončana ladjedelniška 4,534 nosilnost ton, novih naročil dosegla 69.84 milijonov nosilnostjo ton. Od 2010 kot svetu #39; s ladjedelništvo, Kitajska naj No 1 v 4 letih v svetu.

Ladja predelovalne industrije je utelešenje države #39; s proizvodnjo tehnoloških vsebin. Morskih dizelski motor je ladjedelništvo osnovnih delov, njen razvoj vozi industrijo strojnega orodja, še posebej velik težkega stroja razvoj in inovacije, in ima zelo stroge zahteve zamerilna opremaprilagoditi merjenje teh delov veliko natančnost. Tip Marine dizel motor delov in komponent so predvsem ima polje dela, vključno z zgornjim in spodnjim bloka motorja, povezovanje rod, gredi, glava valja, vztrajnik lupine deli in tako naprej. Glede na druge komponente, ima funkcije velikosti, več elementov meritev in visoka natančnost. Takovelik most in velik polnilni natančnosti merilni instrumentje idealna rešitev za posteljo dizelski motor delov in komponent, predvsem merjenje glavni organ.

Glavni organ kot temelj za dizelski motor, podpira celotno dizelski motor. Vse dele in pomožni sistem, neposredno ali posredno določeno telo, ki je kompakten in enostavno vzdrževanje videza. Zato, odkrivanje glavni organ je najbolj zapleten merjenje dizelski motor delov.

NANO polnilni vrstoTitan, jePovzeteklahko zadostila povpraševanju-velikosti obdelovanca merjenje. Imamo napredno tehnologijo, strogo proizvodnih procesov za meritve točne in učinkovite rešitve za vesoljsko, nacionalno obrambo, avtomobilske proizvodnje, plesni, ladje, in tako naprej.


Obvestite nas, če kateri koli quesitions ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com