Dom > Rešitve > Vsebine

CMM uporabo v letalstvu rezilo

Aug 22, 2016

Letalsko industrijo motorja je bistvo izdelave in je označevanje nacionalni znanosti in tehnologije. Rezilo je "srce" motor komponente zrakoplova, ki motorja, varnost in življenja. Zato kakovost odkrivanje rezilo je bolj zapletene in stroge. Tradicionalni odkrivanje metoda je uporaba posebne opreme za testiranje rezilo, ki vodi k nizki visja in slaba natančnost. V zadnjih letih, s priljubljenostjo tri koordinatni merilni stroj, najpogosteje uporabljena metoda je, da uporabite stik CMM za merjenje na površini rezilo z metodo dvodimenzionalno skeniranja za testiranje.

REVO probe in blade measuring

Tri koordinatni merilni stroj se pogosto uporablja v merjenje mehanskih delov dimenzije in položaj tolerance. Opravlja pridobivanja podatkov skozi sondo sprožitev ali skeniranje na delo-kos, in nato skozi izračun programske opreme za sintezo elementa, se meri, in dobili rezultate. Lahko izmerite predmet digitalizacije, večjo natančnost meritev z napako nadomestilo tehnologijo, in prilagodljiv merilna programska oprema zavedati avtomatizacije in visoko učinkovitost merjenja letalstva rezilo.

NANO natančnost tri koordinatni merilni stroj uporablja v aerospace, nacionalno obrambo, stalnica in plesni predelovalno industrijo kot avtomobilskih rezervnih delov 3D meritve. Opremljen je z racionalno DMIS merjenje programske opreme, ki je potrjena z Nemško PTB. Programska oprema je rezila testiranje modul. Modul za zaznavanje rezilo podpira sprožilec in skeniranje načini odkrivanja, podpira oddelek, ki se more skandirati. Lahko tudi hitro izračunate izmerjene položaj pomembnih parametrov rezila, močno izboljša odkritje natančnost in učinkovitost.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta: overseas@cmm-nano.com