Dom > Rešitve > Vsebine

CMM načela

Apr 26, 2018

A. Načelo gibanja

Premični deli so plasti folije, da se doseže del gibanja gibanja z zračnim flotacijam in da je granit, ki je nastal med vodilno tirnico, ki ga poganja servo sistem, potreba po premikanju, majhna, ni treba skrbeti za obrabo vodilnega ogrodja.

3.png

B. Načelo ukrepanja

Za ravnilo, ko je določena smer in izvor, je ravnilo enako številski osi; Če sta dva ravnala postavljena pravokotno drug na drugega, je določena pozitivna smer obeh vladarjev in presečišče je izvor, s čimer se tvori ravninski pravokotni koordinatni sistem. Podobno so trije vladarji postavljeni pravokotno drug na drugega, ki določajo pozitivno smer treh vladarjev in določajo, da se trije vladarji sekata na izviru in s tem oblikujejo pravokotni koordinatni sistem prostora.

1.png

2.png

Trije koordinatni osi na vodilni tirnici z visoko preciznim ravninskim rešetkami, signalna naprava za odčitavanje na rešetki je bralna glava, relativno gibanje rešetke za rešetko in bralna glava, ki povzroča spremembo koordinat. Ko določa tridimenzionalni ruler "Home Position", bralna glava bere koordinate na trenutnih koordinatah stroja, bralna glava prenaša podatke na računalnik prek krmilnega sistema. Tako lahko na programski opremi vidimo trenutne vrednosti sedenja.

C. Načelo izračunavanja

1. V koordinatnem prostoru lahko uporabite koordinate za opis položaja vsake točke.
2. Matematični način matematičnih elementov lahko prilagodimo številnim točkam, kot so: površina, črta, krog, cilinder, stožec itd.

3. Uporaba značilnosti geometrijskih elementov, kot so premer kroga, središčna točka, normalni vektor vertexa, os cilindra, stožec itd. To lahko izračuna razdaljo med geometrijskimi elementi in razmerjem položaja merilnika, da se oblikuje ovrednotenje tolerance.

4. Kompleksna matematična formula je zapisana v programsko programsko opremo, ki jo lahko uporabimo za odkrivanje posebnih delov. Zobniki, rezila, ukrivljene površine, statistika podatkov itd.

5. Glavni algoritem je najmanj kvadratna metoda.Če imate kakšna vprašanja ali nasvete, nas obvestite

E-pošta: overseas@cmm-nano.com