Dom > Rešitve > Vsebine

CMM merjenje - Poševna Luknje Merjenje

Mar 20, 2017

O avtomobilski sistem motorja, ki je poševno luknjo olje in ventil različna luknja pogosto uporablja strukturo. Na splošno je tovrstno strukturo kot z predelavo baze. Njihova obdelava natančnost je zelo visoka, igra zelo pomembno vlogo pri predelavi motorja. Vendar, kako pravilno izmeriti realno vrednost predelavo delov, je bilo nujno problem je treba rešiti.

Hiter razvoj moderne merilne tehnologije, koordinatne merilne naprave, so sedaj sposobni inteligentno avtomatske meritve. Pri nagnjenih lukenj, lahko uporabimo vrtljivim sondo, ki se lahko brez težav izmerjeno v kateri koli smeri. Toda nekateri uporabe CMM merilno glavo, ki se ne more svobodno rotacijske, merjenje izračun kota je zelo težko. Toda s pomočjo teorije dvodimenzionalno kotom vrtenja, lahko opravljajo nekatere izračuna kot delo. Tako si lahko za neustreznost funkcije sondo, lahko merjenje kota nagnjene luknjo bolj natančno in tako naprej.

微 信 图片 _20170320133831.jpg

Delo-kosi so postavljeni naključno v merilnem CMM prostoru, je verjetno, da se nagiba v prostoru, ki smo ga imeli za umerjanje, prav je, da vrteče orodje, stroj za merjenje koordinatni sistem vzporedno delov referenčnega okvirja, nato pa graditi obdelovanca usklajevanje na obdelovanca.

Če je delo-delni določen tudi na delovni mizi, morda le dva os nagib, samo na ravnino, nagnjeno med seboj. To pomeni, da je javni os dve koordinatni referenčni okvir. Vedeti pa je treba, da se zavrti dve osi, ki je pravokotna na nespremenljivem osi, zaradi katerih ponavadi vzporedno. Dvodimenzionalno najdba je dovolj.


Obvestite nas, če morebitna vprašanja ali nasvete

E-pošta: ! Tujini cmm-nano.com