Dom > Rešitve > Vsebine

Katalizatorji industrijskega razvoja--most usklajevati merilnega stroja (CMM)

Aug 08, 2016

Od leta 1960, industrijska proizvodnja je bila zelo hitro razvil. Zlasti po vzpon strojna orodja, strojev, avtomobilov, letalska in elektronska industrija, so potrebne različne vrste testiranja napredne tehnologije in instrumentov, tako tri koordinatni merilni stroj , ki pooseblja 3d merjenja izhaja v zgodovinskem trenutku, in je hiter razvoj in izboljšanje.

Natančnost meritev tradicionalne merilnih orodij (npr. mikrometer, čeljusti, vzmet, itd) je na splošno nizka, ki se lahko uporabijo v polja, katerih splošno točnost ni visoka. Vendar za visoko-tehnološki izdelki, merilni podatki niso izpolnjene, in stroški delovne sile materialnih sredstev za merjenje majhnih delov enega po enega. Nastanek tri koordinate uradno prekinil to zelo težavno.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

Leta 1956, na svetu prvi koordinatni merilni stroj, britanski FERRANTI razvija podjetje, potem po vrsti izboljšanje, 1964, švicarski SIP družba začeli uporabljati programske opreme za merjenje razdalje med točkami, ki se je začela uporaba merilne opreme. Po hitrim razvojem računalniške tehnologije, CNC era prihaja, funkcijo koordinatni merilni stroj je močnejši in natančnost merjenja je višje.

Z napredkom znanosti in tehnologije, funkcijo, natančnost in kakovost tri koordinatni merilni stroj so postopoma izboljšalo, predvsem pri raziskavah in razvoju obdelovalnih strojev, strojev, avtomobilov, letalska in različne zapletene dele proizvodnje. V odgovor na globalno konkurenco podjetij so tudi pripisuje velik pomen za izboljšanje obdelave učinkovitost in zmanjšati stroške proizvodnje. Med njimi, najbolj pomembno je, za proizvodnjo visoko kakovostnih izdelkov. Za zagotovitev velikosti delov in tehnične zmogljivosti izpolnjujejo zahteve, podjetja izda strog odličnost upravljanja. Samo na izhodišče za jamstvo visoke kakovosti proizvodnje lahko proizvajalec zavedaš preživetje in razvoj.

Tri usklajevati merilnega stroja s svojo visoko natančnost, visoko prilagodljiv in odličen digitalni sposobnost postane pomembno sredstvo zagotavljanja kakovosti v sodobnega oblikovanja, razvoja, proizvodnje, predelave in proizvodnje.Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:overseas@cmm-nano.com