Dom > Rešitve > Vsebine

Uporabi obratno inženirstvo v plesni proizvodnje

Sep 28, 2016

Dela hrbtni design je lahko bolj zahtevno od zgoraj navzdol design. Pred oblikovanje izdelka, si poskusiti razumeti dizajna originala, na tej podlagi lahko tudi potreba popraviti ali premagati pomanjkljivosti originala. V nekaterih pogledih, na hrbtni design je tudi proces preoblikovanja. Pred začetkom zrcalno obliko, mora opraviti skrbni analizi delov, ki predvsem upoštevati naslednje točke:

(1) določiti celotne misel modela, sistematično analizo modela obdelovanca. Model predvsem razdelimo v več značilnosti območje sklenjeno splošno mislil design, in najti težave, dosegli ve dokaj dobro, v bistvu.

(2) določitev ukrivljene površine vrsto osnovna struktura v obliki modela, ki izbira programske opreme primerno načrtovanje in določanje programskih modulov. Za prostoročne površino, kot je avtomobil, motorno kolo #39; s zunanje in notranje dekoracije, itd, pokrivajo dele običajno treba sprejeti priročno prilagoditev krivulje in površine modul; Za osnovna analitične ukrivljene površine dela kot letalo, valj, stožec površino ni potrebno, ker glede na njihovo merjenje lahko podatke očitno vedo, da je letalo ali valjasto.

V resnici, nekaj stolpcev, izbočene platforma je značilna po obris določila, model za subjekt celo merjenje skupaj z optično branje podatkov, pridobljenih. Izbrati nekaj skeniranje točke ali linije, katerega kakovost so boljši.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com