Portalni koordinatni merilni stroji, portalni KMS, tla tipa CMM, portalni tipa merilne stroje

1.Adopt mednarodna napredno metodo končnih elementov (FEM je metoda končnih elementov), oblikovanje 2.Overall mehanska uporaba talnega tipa portalni strukturo 3.Optional visoke natančnosti delovno mizo

Podrobnosti izdelka

Kot eden izmed vodilnih proizvajalcev na Kitajskem in dobaviteljev visoke natančnosti majhne portalu koordinatne merilne naprave, imamo dve vrsti portalni CMMS vključno majhnosti in velike size.g smo tu čakajo na vaš stik.

Izbirni modeli:

TIP

Model

območje

Model

območje

Model

območje

Majhno

Titan 153.012

1500 x 3000 x 1200

Titan 184.014

1800 x 4000 x 1400

Titan 203.015

2000 x 3000 x 1500

velik

Povzetek (XYZ)

X (1500-3000)

Y (3000-12.000)

Z (1500-2500)

tehnologija:

1. Sprejeti mednarodni napredno metodo končnih elementov (FEM je metoda končnih elementov) oblikovanja, s pomočjo matematične metode približne izvesti simulacijo realnega fizičnega modela v različnih delovnih pogojih, naredi napako modela na minimum in ustvari stabilno rešitev z optimiranjem parametri in sistem oblikovanja.

2. Skupna mehanska uporaba nadstropje tip portalni struktura, struktura celotne postavitve z bolj odprto merilno prostor, zagotavlja učinkovito merjenje rešitev za velike, težke obdelovanca.

3. Izbirno visoko precizne delovno mizo, ki zagotavlja delovno mizo v skladu z zahtevami iz različnih strank, da zagotavljajo popolno rešitev za lociranje povpraševanja velikih zahtev za merjenje svetlobe bolj priročno.

4. triosni sprejme visoke kakovosti granit, natančno brušenje in nosilnih po umetnem staranju, izključiti vodnika tri osi je dosegel 000 raven

5. Tri osi sprejme mirujočih zračni tlak zračni ležaj vodnik način, ki je sestavljen iz zračnih ležajev, ki so samočistilni, pre-obremenitev in visoko natančnost.

6. sprejeto s kompenzacijo temperature sistema, okrasite senzor temperature v vsaki osi, kot tudi v delu, kos in merjenje prostor postavitev ima temperaturni senzor, pridobitev realnem času merjenja procesov s kompenzacijo temperature.

7. Tri os sistem vožnje sprejme edinstveno patentirano tehnologijo, omogoča nadaljnje sistemsko gibanje napaka manjša in odziv sistema hitrosti hitreje, in močno izboljša dinamično zmogljivost velikega merilne opreme, zmanjšuje učinke gibanja vztrajnostnih na natančnost meritev.

8. CMM pridružila sistemu zaščite, vključno z zaščito pred padcem Z-osi, merilne glave opozorilni sistem trčenja in sistem za spremljanje in nadzor v realnem času, ki močno izboljša varnost uporabnost velikem CMM.

Neobvezno Probe Vodja:

PH10M / PH10MQ + SP25
Motorizirani indeksiranje glava sonda
SP80
Glava skeniranje sonda

PH20
Petosnim glava povezava sonda
REVO
Izjemna hitrost in vrhunska natančnost sonda skeniranje pet os


certificiranje:

Potrdilo o kakovosti
PTB
 rubber shock pad 106 pieces fixture
Kalibracijski certifikat Kalibracijski certifikat
 high quality with calibration certificate high quality with calibration certificate

Izbirna dodatna oprema:

fiksiranja Modul Spremeni Frame


Povpraševanje