Ročno koordinatni merilni stroj, ročni CMM, Promas 564

1.Y os različna smer sprejema kot lastovičji rep tipa, ki ima visoko natančnost in dobro stabilnost. 2.Software sprejme Rational DMIS 3.Y os različna smer sprejema kot lastovičji rep tipa, ki ima dobro stabilnost.

Podrobnosti izdelka

Kot eden izmed vodilnih proizvajalcev na Kitajskem in dobaviteljev navodil koordinatni merilni stroj, ročno CMM, promas 564, je tu čakajo na vaš stik.

Pregled:

1. Sprejetje napredne FEM (metoda končnih elementov), zaradi česar je močno togost, majhne napake geometrija, visoko natančnost, visoko zmogljivost in visoko stabilnost.

2. Y os različna smer sprejema kot lastovičji rep tipa, ki ima dobro stabilnost.

Sprejetje 3. triosni osebe iz mirujoče zračnega tlaka zraka ležaj vodnik način, ki je sestavljen iz zračnih ležajev, ki so samočistilni, pre-obremenitev in visoko natančnost, zagotavlja velik razpon ležajev, močne anti-zaniha, majhen upor, ne obrabo in stabilna gibanja.

4. Sprejetje svetovno znani odraža kovinski merilni trak sistema skala, ki je tesno koeficientom toplotnega raztezanja z večino obdelovanca in zagotavljajo dobro ponovljivost.

5. Programska oprema sprejema samo v lasti intelektualne lastnine in močna funkcija Racionalna DMIS programske opreme. S svojo odlično merjenje in spletni funkcijo, se bo sestala stranke zahtevno povpraševanje s celovito rešitev merjenja.

parametri:

ITEM PODROBNOSTI
Vrsta Promas564
linearna lestvica RENISHAW ribanje ravnila iz Velike Britanije
Resolucija bralne glave RENISHAW 1.0um
Merilno območje 500mm x 600mm x 400mm
MPEe E≤3.5 + 4L / 1000um
MPEp R≤3.8um

Neobvezno Probe:

MCP MH20I
Renishaw MCP ProbeRenishaw Mh20I Probe

Povpraševanje