Izjemno natančen koordinatni merilni stroj, visoko natančnost Bridge CMM, visoke natančnosti CMM

1.Advanced in top stroji
2.Innovative izgled modela
3.Unique žice prenos patenta tehnologije in sistem temperaturna kompenzacija

Podrobnosti izdelka

Kot eden izmed vodilnih proizvajalcev na Kitajskem in dobaviteljev visoko natančnostjo koordinatni merilni stroj , izredno natančno CMM , visoko kakovost CMM , visoka CMM natančnost , visoko kakovost meroslovje orodja , visoko precizne most tipa CMMS, je tu čakajo na vaš kontakt.

Pregled izdelka:

Izjemno natančen pomični most (Royal), sprejet z napredno in vrhunsko strojev, inovativno oblikovanje videz. Prenosnega omrežja sprejme edinstveno patentirano tehnologijo, ki je opremljen z odlično sistema za nadzor in kompenzacijo temperature sistema, daje Royal serije z odlično delovanje in morebitno nadgradnjo v prihodnosti. Pogosto uporablja v oblikovanju na mestu delavnice, proces, nadzor kakovosti, natančnost je večja.

Njegova glavna značilnost je visoka natančnost, visoko učinkovitost, ki je primerna za večino majhnih odkrivanje dela kosu in obratno.

parametri:

TIP

Model

območje

Model

območje

Model

območje

srednje

Royal7106

700 * 1000 * 600

Royal 9128

900 * 1200 * 800

Royal9158

900 * 1500 * 800

velik

Royal121510

1200 * 1500 * 1000

Royal122010

1200 * 2000 * 1000

Royal152112

1500 * 2100 * 1200

Lastnosti:

Odprta delovna miza z velikim merjenje obremenitev prostora, pod pogojem, da zanesljivo adaptivne zaščito za velike obdelovanca.

Edinstvena prenos žice patent tehnologija in sistem za kompenzacijo temperature, da sistem značilnosti o gibanju, togost in natančnost so zelo izboljšalo.

Združite stabilnost, visoko natančnost in visoko obliko učinkovitosti uporabnikom ponuditi stroškovno učinkovito idealno rešitev

Tehnični opis:

1, metoda končnih elementov (FEM, metode končnih elementov)

Sprejeti mednarodni napredno metodo končnih elementov (FEM je metoda končnih elementov), je zasnovan tako, z matematično metodo približati realni fizikalnega modela smo simulirali v različnih delovnih pogojih, z optimizacijo parametrov in sistem oblikovanja, naredi napako modela na minimum in ustvarjajo stabilne raztopine.

2, z zračnim ležajem splošno sprejeta

Celoten stroj sprejme obdan zračnega ležaja strukturo, da se zagotovi natančnost vodilo v celotnem potovanju.

3, sistem Vožnja vsebuje edinstveno patentirano tehnologijo

Prenos Wire, da se zagotovi manjši nadaljnje napako in hitrejši hitrost odziva v procesu premika, in močno izboljša dinamične lastnosti merilne naprave, maksimalno zmanjša vztrajnost gibanja, ki vpliva na točnost meritev. In nadgraditi tradicionalno hitrosti motorja do posebnega dajalnika motorja.

4, Enotna patentna Dušilna mehanizem

Medtem ko je izboljšanje dušenja učinek, povečuje togost naprave oblazinjenje, in njegova struktura je preprost in zanesljiv, enostaven za uporabo in z nizkimi stroški.

5, temperaturno vodena sistem

Celoten stroj sprejet s kompenzacijo temperature sistema, vsaka os je opremljen s senzorjem temperature, kot tudi delovno-kos in merilni prostor vsi imajo temperaturni senzor, izvesti kompenzacijo temperature merjenja postopek, s pridobitvijo temperature.

6, Air protiutež

Sprejeto z Evropsko napredno tehnologijo pnevmatski bilance, vzmetenje cilinder, da se prepreči gibanje osni in motnje med prenosnega sistema, izboljšanje natančnosti in dolgoročno stabilnost merilnem stroju.

7, Reading sistem

Z režo RTLC rešetke in TONIC bralno glavo (njegova glavna funkcija je IN - referenčni TRAC ™ nič, samo pritisnite gumb za samodejno fazna modulacija, edinstvena).

8. Krmilni sistem

Krmilni sistem sprejme znana ekskluzivno Evropa mednarodno napredno gor-dol dvojna računalniki nadzorni sistem, ki izboljšuje zanesljivost sistema in anti-motenje zmogljivosti močno.

Neobvezno Probe Vodja:

PH10M / PH10MQ + SP25
Motorizirani indeksiranje glava sonda
PH20
Petosnim glava povezava sonda


SP80
Glava skeniranje sonda
REVO
Izjemna hitrost in vrhunska natančnost sonda skeniranje pet os

Selektivni Dodatna oprema:

Anti-vibracij blazine
fiksiranja Model Spremeni Frame

kvalifikacije:

Potrdilo o kakovosti
PTB
Kalibracijski certifikat Kalibracijski certifikat


Leseni Primeri:

splošno Vrsta
Vodoodpornost Vrsta


Povpraševanje